afg Dün o kadar çok hevesli bir şekilde yarın olsunsa test yapayım dedim gece zor uyudum meraktan ve şimdi 6 gün öncesi gösteren gebelik testinden yaptık sonuç negatif ama hala adet olmadım ve ilk defa böyle adetim gecikti sizce ne yapmam lazım ? :( ?
benimmdunyamm afg genelde gösteriyor mesela yumurtlama tedavisinde ilişki giriyorsun 13 14 gün test yapıyorsun çıkıyor sonuç bende negatifti arkdasim pozitif
FKHA afg bende göstermemişti canım negatif çıkmıştı daha sonra adet günümde normal test yapmıştım pozitifti
ebruya afg yanılma olur çünkü Hcg hotmonu idrara karışması için bir süre var ondan önce kana sonrada idrara karışıyor o sürenin geçmesi gerekiyor siz eğer yumurtlama döneminin en son günü gebe kaldıysanı görünmeyebilir 12 günde kana 14 gündede idrara karışıyor inşalla vardır 🙏
busrazz afg kişiden kişiye degişiyo ama 6 gün çok erken , benimki iki gün kalasıya pozitif çkmştı bazen geç döllenme oluyo idrarda görünmeside geç oluyo , direk kan ver orda çıkar
afg ebruya inşAllah vardır çok üzülüyorum ya ALLAHA şirk koşmak da istemiyorum ama çok kötüyüm şuan :((