3prens71 25 haftalık hamıleyım faranjıtım Arttı 4 gündür g ıyıce ılerledı geneldede ılac kullanmadan gecmıyordu zaten acıle yda kbb ye gtsem antıbıyotık verırlermı acaba boyle bı durum yaşayıp ılac kullanan oldumu kızlar
Mucizeminnos 3prens71 ben de faranjit oldum kbb gittim ateşin ve öksürüğün olunca gel ilaç verelim dedi onun haricinde sadece parol verdi ama sizinki ağır bi enfeksiyon şeklindeyse verebilir antibiyotik
Limonzeytin 3prens71 25.haftadan itibaren ilaç verebiliyolar kullanabiliyomşsn bebek çoğu gelişiminş tamamladğı için. Bende idrar yolları enfeksynı için kullanmştm 26.haftada antbytk. Doktora git zaten uygun olanı verecktr geçmş olsn
3prens71 Mucizeminnos ates yokta öksurukte başladı bugun ıcmek ıstemıyorum maaalesf gcmıyo ıyıce ılerledı burun akıntısı flanda vr
Mucizeminnos 3prens71 o zaman yine de bi görünün isterseniz doktora o muayene edip en azından daha iyi bilgi verir çok geçmiş olsun🌸
3prens71 ipekveatlas gtmedımde canım sureklı faranjıtım oldıgu ıcın doktorum genelde cefec 1000 mg verıyordu suda erıtılen 3 gune kalmadan gecıyordu hamıle oldugumu bılmeden ıcmıstım o ara yıne rahatsızdım sonra kadın dogum dr söyledim bısy olmaz demıstı ama şimdıde kafama gore kullanmak ıstemedım