Reinaa Babay home 945 paris ve yoyko ultimate ikisi arasında kaldım hangisi daha iyi bilemedim bu markaları kullananlar varmı ya da başka marka kullanıp da memnun kalanlar
Selothatun Bana kalsa joie litetrax 4 alırdım. Ama eşime iş arkadaşı Yoyko ultimate tavsiye etmiş onu aldık. Kurup baktık kalitesi güzeldi Kullanmak henüz nasip olmadı daha var doğuma :)
duuyqquu Selothatun bu travel sistemlerde çocuk büyüdükçe boy sorunu oluyor diye okumuştum kaç yaşa kadar kullanılıyor biliyor musunuz? Bir de tek taraflı mı yokse çift yönlü kullanılıyor mu? Joie de tek taraflı diye beğenmeyenler vardı
Seda5885 Arkadaşlar ben kullanımı kolay hafıf bır brbrk arabası istiyorum beni yormayan ne önerirsiniz
Birgul Reinaa joie muze xL aldım çok memnunum severek kullanıyorum, hafif kolay kapanıp açılan bi araba
Selothatun duuyqquu Evet çift yönlü olabiliyor. Yaş olarak değilde 25 kg ya kadar taşıma özelliği var. Tekerleri vs baya sağlam.
Cicilibicili Reinaa pierre cardin twist plus almıştım. Ama ağırlaştığı için 1 yaş sonrası chicco goddy plus aldım
Selothatun Reinaa O markayı hiç bilmiyorum. Bu modeli kullanan arkadaşlar tavsiye etti öyle aldık. Bebiş doğduğunda bildiririm inşallah memnuniyet durumumuzu :)