Arkadaşlar mide yanması şikayeti baya çok herkeste Bende çok kötü yaşadım 3 ay şimdi kullandığım ilac ve dikkatim ile 1 aydır çok iyiyim şükür sizlere de fayda sağlayacağını düşündüğüm için bir gönderiye yaptığım yorumu buraya yapistiracagim umarım deneyen herkese fayda sağlar faydam dokunur birilerine
——Bende reflü var gebelikte beraber şikayetlerim daha da artmisti 3 ay kadar sabahlara kadar uyuyamadım cayır cayır yanıyordu sanki midem bir gün acillik duruma geldim eşimle gittik tahliller serumlar vs gebelik olunca ilac durumu zaten sınırlı oluyor her neyse gaviscon surup yazdı doktor Bi yogun kıvamlı olanı var bide kıvamı normal nane tadı yoğun olan bana doktor bu 2. İlacı yazdı önceki iyi gelmiyordu bu ilac baya fayda sağladı. Bunun dışında benimde yeme hatalarım vardı sizde yediğiniz şeylere dikkat edip ilacı kullanırsanız çok rahat edersiniz. Asitli meyve sebzeleri az tüketin kahve çay çikolata hem bebege hem mideye zararlı zaten onlardan da uzak durmak iyi olur bunun dışında kizartmalar yağlı yemekler yememeye dikkat edin yemeklerde salça ve baharat az kullanın salçalı yemeklerin yanında yoğurt yiyin yanmayı beklemeyin günde 2 tane kefir için sütten daha etkili süt eksime de yapabiliyor midede. Onun dışında mide yanınca muz yiyin çok iyi gelir yani bunlar dışında şuan aklıma bir şey gelmedi kendimde uyguladığım ve ise yarayan her şeyi anlattım umarım size de iyi gelir çünkü mide yanması ne demek 3 ay ağlaya ağlaya en kötüsünü yasadim başkaları da bunu çeksin istemem ki gebeyken de ayrı Bi zor zaten. Geçmiş olsun