Ceycey22 ssa239688 canım benim İnan sıkma canını kimisi istemez ilk seferde olur kimisi çok ister olmaz. Bi sorun yoksa İnan ki oda gelmek istediğinde gelecek herşey bizim istediğimiz gibi olmuyor ☺️ Benim 3. Denemede oldu şükür ama ben bile bunalıma girmiştim o sırada hatta yukurtlama tarihim geçmişti o ay bu ayda kaldı diyerek hiçbirşey düşünmeden sadece ilişki için ilişkiye girdik ve geldi. Bebek yapacağım pskolljisinden biraz kurtul eşinle normal eskiden nasılsa öyle ilişkilerini devam ettir bence
Dlr48 ssa239688 ister istemez stres hormonlarını tetikliyor bence buda etkili olabiliyor birde itme çekme kanunu diye bir sey var birseyı cok isteyınce olmaz istemeyınce burnunda biter misali ama tabi bunun aksi calısmalarda var yanı bu olay bıraz karısık bıraz fiziksel biraz nasip işi bende cok kafa yormustum bu işe en son tüp bebek tedavısı ile kaldım hamile 😬
ssa239688 hulya_6363 Ay ne güzel anlatmışsınız olacağına inandım bi an resmen kafayı boşaltmak önemli 😏 önümdeki tüm örnekler hemen hemen aynı bu ay bunu deneyeceğim
hulya_6363 ssa239688 deneyin mutlaka ben okadar çok forum gezdim hep bir umut birilerinin hikayelerini okudukca kendimde olacağına inanmak istedim kafadan atınca oluyor yazanlara atamıyorum demek istedim ama sonra gerçekten olmuyo artk dedigimde olduğunu farkettim sende denemelisin :)
Verasmommm ssa239688 ben 8-9 ay denedim hiç korunmadım evlendiğim günden bu yana. Sizin gibi çok hayal kırıklığı ağlama nöbetleri geçirdim neden olmuyor diye çünkü sorun yoktu hiç hem de. Olmaması için gerekçe yoktu. Belki yüzlerce binlerce kez denedik ama şu an 6 aylık hamileyim bazen sadece sabır gerekiyor. Beklemek gerekiyor ben hiçbir şey denemedim hamile kalma yöntemlerinden sadece boşalma sonrası yataktan çıkmadan ayaklarım havada yatıp bekleme yöntemini denedim ve o zaman tuttu
ssa239688 Verasmommm Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende bu ay bakış açımı değiştircem bu kdr çok istemekle olmuyor..
Verasmommm ssa239688 amin rabbim sizlere de sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Pozitif düşünmek her zaman olumlu sonuç almayı etkileyecektir o yüzden bakış açınızı değiştirin ve olumlu düşünün moral motivasyon çok çok önemli
pennylane ssa239688 2,5 yıllık evliyim. planlarımızda çocuk yoktu yani hiç oturup konuşmadık. 3 sefer falan korunmamışızdır. onlardan birinde hamile kaldım. o dönem alkol ve fazlaca sigara da kullanıyordum. hatta hep diyodum sigarayı bırakıyım öyle hamile kalırım diye. bu kadar hızlı olmasına baya şaşırmıştık hatta . öğrenir öğrenmez tüm kötü alışkanlıklarıma elveda dedim tabi ki. fikre zor alıştık ama şu an tüm hayatımız oldu😍bilseydim planlayıp kış dönemine denk getirirdim. çalıştığım için izinleri insanlar o şekilde ayarlıyor. benim tüm izinlerim yaz tatiline kurban gidiyor😅
annesinin_beybisi ssa239688 tedavi sayılmaz aslinda klomen femara flaan kullandim asilama yaptırdım hamile kalamadım. sonra kendi kendine oldu
Selda23 Ben 4 yıllık evliyim sabırla bekledim ben 4. Yılımda oldu şimdi 6 bucuk aylık hamileyim çok şükür stres yapmayın kafaniza hiç birseyi takmayın asla isyan etmeyin ..
ssa239688 Selda23 o kadar uzun geldi ki şuan inşallah daha erken kavuşuruz sizin için zor olmuş ama atlatmışsınız çok şükür
ssa239688 hulya_6363 ben o noktadaydım artık yazdım buraya olmadıgını kabullenmeye başladım eşimi aradım bugün adam işte ama söyledim artıl olur olmaz kısmet ben pes ettim artık dedim üzülüyor oda ama artık her ay yumurta takibi yap onu yap bunu yap yıprandım
hulya_6363 ssa239688 ben yumurtlama testi almıştım onceleri eşimle beraber takip ediyorduk baktım onun psikolojiside çok etkileniyo ve onlar etkilenince spermleri de olumwuz etkileniyor strese giriyorlar çünkü sonra kendim gizli yaptım ovulasyon testini adet bitiminde gün aşırı birlikte olmaya çalıştım .ama bunu eşime yansitmadim çocuk olacak dye diretmedim ona sürekli hayırlısı dedim ki oda kabullendi konuyu artk hiç açmadı psikolojiside iyiye gtmeye başladı biz zaten çok etkileniyoruz bari eslerimiz etkilenmesin ki spermleri de olumsuz etkilenmesin
Dlr48 ssa239688 zaten genelde bu psikolojiye kapıldıgında olmuyor maalesef hic bir sorunu gözükmeyenlerdede olmuyor birde bebek gelecegi zamanı kendi seciyor bence ben ona inanıyorum sende inan belki rahatlarsın baktın bir sure daha olmaz ise tüp bebek yaparsınız benimde tüp bebekle ikinci denememde oldu allaha sukur
bhrey 1 senedir olmuyor denemedğim hıc bırsey kalmadı . Ovülasyon , catlatma iğnesi , yakı , mfk , bu ay artık aşılamaya gecıcem
ssa239688 bhrey tanısı konulmuş bişi mi ver aşılama nasıl bişi hiç bilmiyorum ama benimde 10 ay olacak bu ayda olmazsa 1 yıla kadar beklicem inşallah gerek kalmadan hamile kalırsınız Allah hepimize hayırlısını versin
bhrey ssa239688 tanısı konulmus hıc bırsey yok ıste esımın sperm değerleri cok ıyı benımde yumurtalar normal 28 gunde bır regli olurum . bir dış gebelik birde kimyasal gebelik gecırdım . Dahada olmadı . Bu ay mfk denıyorum hem takviyelerini aldm hemde 3-2-3 değerlendirme yapıyorum .bat 23 haziran insallah olmam olursam aşılamaya gecıcem