sanis İyi geceler kızlar 38+1 olduk bebişimle 2. Gebeliğim yarın sabah sezaryanla bebeğime kavuşacam inşallah 🥰 Uyku girmiyor gözüme heyecandan 2. Ci doğumda olsa insan yinede korkuyor şuan hem heyacan hem korku karışık duygular içindeyim allahım herkezi yavrusuna sağ sağlim kavuştursun banada dua ederseniz sevinirim biraz panik atak biriyim heyecandan çok korku sardı yine içimi ❤️
Portakalkabugu1453 sanis yarın ne kadar çok dogum var maşallah bende yarın doguma girecegim nasipse 2.çocugum ama stres korku heyecan hepsini beraber yaşıyorum gercekten planlı olunca baya zor oluyomus😅
sherwoodTR sanis Yarın hayatının en mucizevi günü olacak. Doğumhanede bol bol dua et isteyen herkes için 😊💖
sanis Portakalkabugu1453 sendemi yarın doğumun cnm😅 aynen ya hiç sorma bende şuan hepsini yaşıyorum korku heyacan icimi kapladı duygularim birbirine girdi hayirlisiyla sağ sağlim kurtuluruz 🤲❤️😘
Srfe_01 Portakalkabugu1453 sızın kac haftalık benımde 2. Sezeryan olcak 33+1 ım ama ne zaman alır bılmıyorum
Aselimm23 7ci ayıma girdim şimdiden korku sardı beni ilkinde öyle değildim, RABBİM sizinde yarın ve sonraki günler doğuma girecek olan bütün annelerin yardımcısı olsun sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşALLAH
Portakalkabugu1453 Aselimm23 anaaa kız daha var senin dogumuna şimdiden korkma sen tadını çıkart keyfine bak🥰😂
Aselimm23 Portakalkabugu1453 😊kızım 2yaşında bensiz durmaz, uyumaz nasıl onsuz 2gece geçirecem ve doğum nasıl ilerleyecek diye korkular sardı canım
Srfe_01 Allah sağ sağlım kucağınıza almak nasıp etsın inş sızde bır an önce ayaklanırsınız inşallah darısı bıze 33 +1 oldum zaman gecmıyor banada
sanis Srfe_01 amin inşallah cnm darısı sana olsun inşallah 38 haftada başlıyorlar almaya cnm bebeğin gelişimine göre