Mehtapca06 Anne_Rabia cross tarzi almadigin icin pismanim ilkinde yumusak terkiklerden aldim havlu terlik rahat ederim diye hastanede dusa gir cik rezil oldu simdi alsam kaymaz taban plastik birsey olsun yeter 😂
mom1111 Mehtapca06 canım neden duşa girdin bilgim olmadığı için soruyorum doğum öncesi mi sonrası mı ve onlar mı sokuyor saç kurutma makinesi de oluyor mu havlu falan
Mehtapca06 mom1111 fogum once₺8 acilma tamamlanana kafar sancim hafiflesin diye dogumdan sonrada temizlenmek için kuzum
Dark Anne_Rabia model olarak keyfinize kalmış ama plastik alin. Lavaboya falan gidince kolay oluyor temizlik açısından falan. Hemde daha hafif oluyor
Aslihan-_-95 Anne_Rabia ben LC Waikikiden beyaz düz bir terlik aldım baya banyo terliği gibi bir şey ama rahat edeceğimi düşünüyorum. Ayrıca lohusa takımınin terliği hariç tabii
Anne_Rabia Smyye1B kaydırma yapmıyorsa tercih edilebilir o zaman ama benim parmaklar uzun önden çirkin çirkin çıkar 🥴🤗
Anne_Rabia Anlaşıldığı üzere süslü püslu havlu terlik yerine kaydırmaz taban cross gibiler daha uygun hastane için çok teşekkür ederim 🙏🙏🥰