Mervehorata92 Anne12 olsun doktor bana dedı bende kotu hıssetmıstım uzulme sen istediğini yap bebek donmek ıstemeyınce donmuyor senlık bır durum degıl kafana takma h7c dedı
edis22 canimbeybimmm bende sezaryen olacam benim dr 40a kadar bekleriz dedi🙄 bende sasirdim. 40a kadar sezaryen beklenilirmi ki?
basakerdvn Mervehorata92 bende 14 ünde aldım normal doğum için kemik yapım uygun değilmiş sorun olur dedi doktor
Mervehorata92 basakerdvn sağlıklı alalım kucağımıza gerısı onemlı degıl 😊 senın az kalmış bebişe kavuşacaksın
edis22 canimbeybimmm benimki tam haftasina goredir. Hic duymadim 40a kadar sezaryen beklemesini😒 40a kadar kalirsam zaten normal dogururum🤦🏻♀️
Cnsl32 Mervehorata92 benimde muhtemelen 18 inde alcam dedi çok heyecanlıyım vajinismusum var o yüzden normal doğumda kendini kastığın için bebek sıkışır dedi bende riske atmak istemedim bakalım hayırlısıyla sağ sağlim alırım inşallah kucağıma
Mervehorata92 Cnsl32 doktor en iyisini bılır canım sağlıklı kucağına almayı nasıp etsın Allah 🤲 😍 tatlı heyecan bende sabırsızlanıyorum benden bır gun sonra da sen olacaksın o zaman
Cnsl32 Mervehorata92 aynen canım sağ sağlim gelsinlerde nasıl oldukları önemli değil doğum acısı sancısı bi şekilde unutulur önemli olan bebeklerimize bişey olmasın🥰9 ay geçiyo ama şu son günler bir türlü geçmiyo vallaha😂
Zehra65_ Mervehorata92 makat gelişte hareketleri daha çok yukarıda mide üstüne hissediyorum ben zaten belli ediyor hıçkırık da orada oluyor çok fazla hareketliydi bebeğim ama dünden beridir karnım çok sertleşti çok seyrekleşti hareketleri
Mervehorata92 Zehra65_ benı anlattın tam ama donmedı benım yarın kontrol var son kontrol sanmıyorum dondugunu 😑
Mervehorata92 Hafize3536 çok sevındım senın adına canım darısı benım başıma sağlıklı alayım kucagıma 🤲 😍
Mervehorata92 Cnsl32 sorma canım ya geçmıyor sayılı gun çabuk geçer dıyorlar ama gecmıyor ya bna hiç 😅 heyecan stress korku vakıt durdu sankı bana
Mervehorata92 Zehra65_ öyle tabi canım benımkı cıkmaya nıyetı yok zorla alacaklae işte 😁 ben artık ona inandım