Msfidash Gmzbiri yani anladigim kadari ile folik asit bebeyin normal inkisafi icin onceden hazirlik ocin veriliyor?
Gmzbiri Msfidash evet bebeğin gelişimi için. Beyin, sinir, omirilik gibi. Mesela bazı gelişim geriliği olan bebeklerde sırt açıklığı oluyor bunun gibi rahatsızlıkları engellemek için. Tabi ki en doğrusunu doktorlar bilir.
makin Kizkiza öncelikle bi doktora görünüp muayene olun kan değerlerinize baktırın gebe kalmak istediğinizi söyleyin zaten gereken vitaminlere başlatacaktır
Unlukacar Ebbruc en iyisi olduğu için solgar kullanabilirsin dedi biraz maddiyatla ilgili olduğu için canım parasal sıkıntın yoksa solgar en iyisi
Ebbruc Unlukacar yok ben kullanıyorum zaten de doktor öyle bi tepki verdi ki bildiğimiz bişey kullanın diye dedim solgar gayet biliniyor aslında ama bi sıkıntı mı var acaba dedim
Unlukacar Ebbruc yok canım öyle olsa satılmazdı ben solgarın başka ürünlerini de kullandım çok memnun kalmıştım
hulya_6363 Kizkiza folik asit hamile kalmayi sağlamaz hamile kaldığınız da bebekte bir sorun olmasın dye fayda sağlar ve mutlaka kullanın B12 seviyeniz iyi olsun .size tavsiyem dolar değeriniz de iyi olması açısından bol yeşillik yiyin siz ve eşiniz tüketin.ve adetliyken 2.veya 3.gunu kadın doğumcu ya gidip hormon tahlili yaptırın önlem amaçlı hormonlarda bir sorun varsa ilaçla tedavi edersiniz
2prensesannesiiii Kizkiza sağlıklı yumurta üretmeni sağlar iyi bi hazırlık sadece gebe kalmana sebep olmaz canım ve gebelik olunca bebeğin omurilik zeka gelişimi için çok önemli bi etken
Gizyy Kizkiza bende gebelikten önce kullanıyordum. Ama yine de bi doktora görünün bebek düşünüyorsanız. Diğer değerlerinize de bakıp ona göre takviyeler de verebilir. En baştan kontrollü ilerlemek en doğrusu
Bahar0101 Kizkiza gebelik düşünüyorum folik asit yazabilir misiniz diye değerine falan bakar zaten ona göre de yazar bend oyoe olmuştu canım
Hilal56 Kizkiza önce bir doktora git yumurtaliklarina baktır boşuna zaman kaybetmemis olursun yumurtlama tarihlerine dikkat et Bir de ilişkiden sonra ayağa kalkma bir süre
EzooMi Kizkiza bence dr a gidin neden gitmiyorsunuz ??? Kulaktan dolma bilgilerle başlanacak bı yol değil forum yorumlariyla olmaz sadece
EzooMi Dlr48 konuyu açan arkadasin düşüncesi bana biraz saçma geldi dr a gitmeden halletmeye çalışmak …. Çok bilinçsizce … Anne baba olmak hafife alınmamalı güzel yazmissiniz sizde tebrikler.💓
Dlr48 Kizkiza yasın cok kucuk daha olur merak etme olmaıydsa ve olmuyorsa bence doktora git bir sıkıntı vardır ondan olmuyodur