Kizum 36+2 deyim bebeğim kilosu 3400 benim gibi olan var mı doktor 2 haftaya gelmezse suni sancı ile alırız dedi çok korkuyorum suni sancıdan
Ysgl26 Kizum suni sancı dediğiniz normal doğumda olmuyor mu? İri bir bebekse nasıl doğurtacakmış doktorunuz?
Zeynosunannesii Kizum ama 2haftaya 4kilo olur ki zaten belki yanlış ölçtü yani 36ya göre baya iri görünüyor bebeğiniz akışına bırakın iki haftaya belki almaz kilo belki alır ona göre plan yaparsınız
Zuhalsareelif Kizum kısıye gore sunı sancı degısıyor canm onemlı olan bebegın o sancıyla hemen gelmesı ıkı saat ıcınde . Dogru nefes ve ıkınmayla sunı sancını cok cekmezsın
Kizum Zeynosunannesii en fazla 100 -200 gram oymar dedi iç Karnım genişmiş. İlk çocuğumda 4 kilo Doğdu
Zeynosunannesii Kizum banada 38de 3500 dedim kilosuna bebekte gelmiyo 40olcam haftaya bekleyelim suniyle başlarız dedi 4kikoyu geçerse dedim ona o zaman karar veririz diyo
Deemetibostnci Kizum kız kardeşim 3750 ile normal dogum yaptı suni de verdiler oldu bitti korkutma kendini dua et cesaretli ol sakin kalmaya çalış yaparsın canım doktorun alt muayene ni yaptımı
Dmrslm Ben 39.haftamdayım 3 gün önce gittiğimde 3400 dü kilosu normal doğum bekliyoruz ama bebek büyüdükçe korkuyorum