Bsrbebek Ntlz merhaba instagramda @muhendisinoğlu diye bir hesap var bütün ürünlere ordan bakıp karar verebilirsiniz 🤗
Byncdii Ntlz anladım canım e bunuda değerlendirip göz önünde bulundurmak lazım bebişlerimiz için en iyisi neyse onu kullanmamız en doğrusu ☺️☺️🌼🌼
Ntlz Byncdii aynen oyle saglikla gelsinlerde insallah rabbim guc verdigi surece en iyisini yapmaya calisicam insallah 🙏
Bskogzhn Ntlz aynı sekilde sleppy nin de var pamuk ve sudan olusan ıslak mendil ama ilk asamada ben pamuk kullanacam ayrı satılıyor sonra ıslak mendile gececem
Gulsahh Ntlz sebamed tamamen petrol iceren urunler bence bakmayin bile . Mustela tavsiye ederim katkisiz
Babies16 Ntlz yuh ya oda oylemiymis.hangi markaya baksam biri bisey dedi.en iyisi dogal sabun yaptrip onla yikimak heralde heryerini.cunku neyi arastrdiysam olumsuz yorum duydu.
Ntlz Babies16 instagramda @mühendisinoglu diye bi sayfa var odayi takip et adam urunlerin incelemesini yapiyor guzel bilgi veriyo hemde
Gulsahh Ntlz banada hediye geldi birsurur kremi sampuani falan ama kullanmicam bende brine hediye ederm yada satarim dedim 😁😁