leona98 Ben 21+2 haftalik hamileyim. Bugun biraz mesguldum. Eve geldigimde uzandigim zaman bugun hareket etdiyini hatirlamadim. Nasil harekete getire bilirim? 🙄 rahatsiz oldum.. 😭
NrcnGltkn leona98 tatlı şeyler yiyin çikolata tarzı snra bi sise su icip sola uzanın gozlemleyin harekt edecekmi
Belacivciv leona98 Daha haftanız küçük öyle sürekli ve düzenli hareket beklemeyin zaten. Tatlı yiyin, sola uzanın biraz rahatlayın. Yine de içinize sinmezse bi acile gidebilirsiniz her zaman
leona98 NrcnGltkn dediginizi yaptim hareket etti🤣 her zamanki gibi degil ama iki tane zayif tekme hissettim gine de sukur rahat uyuya bilirim🥰 Ama bende hep duz yatinca hareket ediyor, saga ve ya sola yatinca hep hardketsiz kaliyor
leona98 Belacivciv bunu yazdikdan sonra iki defa hareket hissetdim🥰 ama bilemiyorum yine hissetmek istiyorum gozume uyku gitmiyor🤦🏻♀️🤦🏻♀️
NrcnGltkn leona98 sirt üstü yatmayin aslında sırt üstü yaatnca bebegn verdiği tepki rahatsz oluyorum anneee pozsyonunu değiştir demekmis doktrm demsti saga sola yatmaya gayret edin
leona98 NrcnGltkn normal uyumaya gecince evet sola yatiyorum. Ya da saga. Duz yatamiyorum zaten. Ama bende rahim. Kisaligi var gun icinde uzaniyorum hep. Cogu zaman sirt ustu uzaniyorum🥺