Oykubydarogullari Kızlar 31.haftamdayım. Gün içinde ara ara kasılmalarım oluyor ama o sırada regl ağrısı gibi oluyor sonra pozisyon dğeiltirince geçiyor. Böyle yaşayan varmı??
Srfe_01 Oykubydarogullari canım ben hep yaşıyorum onu 3 dakıkada bır olmadıgı sürece sıkıntı yok dedı doktr bana
Srfe_01 Oykubydarogullari hatta ben nst ye gırdım nst de de aynı şey oldu hemen soyledım suan bısey oluyo dıye kalktı geldı baktı ne agrı ne kasılma hıc bırı degıl dedı pozisyon dan kaynaklı oluyomus benım günde ⅘ kere olur hatta sanıye sayarım 20 sanıye surer😅
Pyrz_07 Oykubydarogullari 2 gün önce gece oldu 1,5-2 saat ağrı yaşadım bugünde gün içinde ağrım ve kasılmam vardı hergün olmuyor
Oykubydarogullari Pyrz_07 benimde 10-15 saniye sürüyo o sırada bi ağrı oluyor sonra hemen geçiyor canım
Oykubydarogullari Srfe_01 yaa sevindim valla canımm😁 bende sırf bu yüzden 29da nst ye girdim ama çıkmadı sancım şüküür
Aysh89 Oykubydarogullari yok olmuyor ama gece dönerken sanki böyle esneme gbi kasılma oluyor anlamıyorum bn mi kasılıyorum acaba bebek mi die