Deletedmom_5 Eşim ben ve bebeğim belçikaya yerleşmek istiyoruz türkiyede yaşıyoruz. İnternetten araştırmakla olmuyor orda yaşayanlar bilgi verebilirmisiniz. İş şartları nasıl, gelipte nerde kalabiliriz hemen ev bulabilirmiyiz
bykarakan Deletedmom_5 böyle ailece gitmek biraz mesele fazlaca zor aslında, ben cezayirde yaşıyorum eşim daha önceden orda çalışıyordu evlendik o yalnız gitmek zorunda kaldı oturum izni almak için 2 3 ay sürdü sonra vizeye başvurduk öylelikle girebildik. Almanyada da dayılarım var biri türkiyede evlendi dayım gitti yengem burda kalıp dil sınavlarına girdi yine vize vs derken o benden daha çok bekledi. Ülkeye göre değişiyor bu süreçler maalesef 🙃
Gamze_bdm @Deletedmom_5 ben Almanya’da yaşıyorum dediğiniz gibi ülkeye göre değişiyor. iltica hakkınız var kabul tesisleri var hayım da diyorlar orada konaklamaya izin veriyorlarmış
Deletedmom_5 Gamze_bdm aslında iltica yoluyla gelmek şuan en mantıklısı ama şu ara haberlerde belçika iltica yapanları sokakta bırakıyor gibi haberler gördüm sonuçta yanımızda küçük bebek var oralara evi yurdu bırakıp gidip bir de ortada kalmaktan korkuyor insan