SevcanahinBingl Arkadaşlar o kadar korkuttularki beni özellikle forumda🙈gayet normal önce elle daha sonra bir aletle baktı doktorum.İrkildim ama öyle büyük bir acı olmadı korkmayın yani☺️
Lydian SevcanahinBingl çatı muayenesi için o kadar kötü yorumlar gördüm ki ağlayan sızlayan sonra bütün gün acı çeken mi dersin onları görünce etkilendim bende korkarak girdim bittiğinde bu muymuş dedim. Maalesef fazla abartılıyo 🤦🏼♀️
Elfidam SevcanahinBingl bi arkadasim 2 kez cati muayenesine farkli doktorlarla girdi. Birinde hoc aci hissetmezken digerinde ne oturabildim ne kalkabildim cok aciliydi dedi. Doktordan doktora da degisiyor demek ki
dumnlibeyza SevcanahinBingl ben 38haftaligim ama doktorum henuz cati muaynesi yapmadi kacinci haftada yapiliyo.Acikcasi bende korkuyorum
Emine122 Ayni sekilde bende korkarak gittim ama korkulcak kadar degilmis neden boyle yaparlar anlamam yok cok kotu gecti yok oturamadm diyenler oldu lutfen arkadaslar ilk gebeligimiz ve tecrubesz anne adaylarini bu sekilde korkutmayn
Emine122 Deniz2961 erteleyecek bisey yok gercekten ayaklarimi yerlestirdim carsafla örtdu doktor jel sürüp eliyle bakti 10 saniye surmedi bakmadi bile kasma kendini bence korkutklari kadar degil
Aysa Deniz2961 bence hic ertelemeyin herkesin agri cekme esigi farkli mesela bende oyle aman aman bir agri plmadi ilkinde hele hci ikincisi de pek agri olmadi korkmayin yani
Minikpirincim Deniz2961 canim hic biseyin oldugu yok normal bir muayene. Hatta biraz mustehcen olacak kusura bakma ama biz oyle bir hisse zaten alisigiz iliskiden fazla bir his degil emin ol sakin korkma
SevcanahinBingl Deniz2961 bileğini bilemiyorum ama eliyle tabiiki kontrol etti ve öyle dayanılmayacak bişey değil normal el hareketlerini hissettim
Fatimaylmz Bence de çok abartılıyor şimdi geldim doktordan kendinizi kasmazsaniz hiçbisi olmaz zaten 40 saniye sürüyor en fazla ama benim catim azcik darmis normal doğum biraz zor olabilir dedi doktor bu durumda olan var mi
Umran34 Fatimaylmz ben varim canim 2 gun once cati muayenesi oldum 37 haftaligim doktor dar oldugunu norma doguma musait olmadigini soyledi ve canim cok yandi darliktan sanirim oyle oldu 5 sn anca surdu diyim
Deniz2961 Emine122 ınananınn bılmıyrm norml DGM cok istyrm kilom bebis kilosu musait ama sayelerinde kasılıp kalcm diye korkuyorum
Emine122 Deniz2961 bende normal istiyordm catdan sonra doktor normal dedi sorun cikmadikca norml yapilmali bence rabbim sabrını verir insaAllah
Deniz2961 SevcanahinBingl bgn geldim doktordan yine istemedim haftaya kdr dogurmzsam cmrtesi olcm artık
Zlhiso Lydian kacinci haftandasin canim herkeze yapiyrlar galiba biz 40 haftalik olduk yapmiyorlar nst de sanci cikinca mi yapiyrlar cati kontrolunu sancimiz cikmiyor bizim normal deyip yolluyor doktorum
Emine122 SevcanahinBingl yakin zamanda bir yakinim dogum yapti ilk gebeligiydi onunda 38. Haftasinda 3 kez tuvalete gitmis bi an suyu gelmis cisini yapiyor zannetmis hastaneye gittiler suni sanci verilmis 4 saat sanci cektikten sonra belden igne yapmislar ve 5dkka da dogumu olmus