renginnnock bazen cok hareketli bazen cok hareketsız hareketsız olunca öyle hısedıyorum korkuyoorumda hareketsız olunca sızde durumlarnasıl
GamzeDurmus renginnnock bende yarın 33 olucam inşallah, bazen gerçekten hareket etmeyince unutuyorum bende ama bazen de sanki karnımı delecekmiş gibi hissediyorum 🥹
QUEEN088 renginnnock bana doktor yatak da ol)söyledi😅düşük tehlikem var diye neyse tuvalete gitdim geldim aynanın karşısında karate yapdim🤣🤣🤣sonra dang elədi ben gebeydim))ama))sakince Yatağıma gıtdım 🤪🤪
Soncul renginnnock benımkıde arada hareket ediyo bende unutuyorum ağrımda olmuyo pek on saat dısarda gezebiliyorum çok rahat geçiyor bir kere kusmadım bu nasıl cocuk🤣🤣
Rehile Benimde bazen hareket edince Sanki Karnımı yırtcak Gibi bazende bi an unutuyorum hamileliği İşe dalıyorum taaki yatınca ya kdr
eslemsi Cnnoztrn 2 yas sendromuna ladar evet koydugun yerde aksam ederdi resmen aglamak ne bilmezdi aglama sesini duymadan 2 yasina geldi sonra sendrom vurdu biraz kudurttu onu😅😅
dilarasahiin Benimde iki gün fazla hareket etmedi suyu az içmiştim farkındaydım doktora gittim suyumun azaldığını söyledi 2 3 gündür de içiyorum hareketlendi baya ☺️