turtamileben Kızlar çikolata kistim vardı ameliyat oldum tekrar oluştu ve 4.5 a kadar büyüdü. Gebe kaldım şuan 6+3 teyim. İlk kontrolümde doktor diğer tarafımda da kist oluştuğunu ve büyük olduğunu söyledi. Biraz korkuyorum. Çikolata kistinde gebe kalıp sıkıntı yaşayan var mı?
Lizbonn turtamileben kist ile hamile kaldım oğluma. Doğumdan sonra da 40 kontrolüne gittiğimde kist mist hiçbir şey kalmamıştı. Özellikle defalarca kez söylemiştim ama doğumda vs zorluk yaşamadım kisten ötürü hiç 🫤
Menek16 turtamileben çikolata kistimin oldugunu gebelikle ögrendim şuan 32. haftadayız doktorum takipte olacağız gerek görürsem dogum da alırım dedi çok şükür şuana kadar herhangi bir sıkıntımız olmadı🙏🏻
ftmkucuk Lizbonn selamlar. Bende hamile kaldığımda 4.5 cm lik kistim vardı. Ama çikolata kisti mi hemorojik kist mi bilmiyorum. Sizinkinin türü neydi? Birde normal doğum mu sezeryan doğum mu yaptınız tamamen geçmesi harika darısı başıma inşallah😇
ftmkucuk turtamileben çikolata kisti olup doğumdan sonra kaybolan çok kişiye şahit oldum burda. İçini ferah tut tamamiyle gitmese bile küçülüyor Allahın izniyle
sirine0429 Can kadınlar benimde çikolata kistim var 5 cm , çok korkuyorum gebe kalamayacağım diye kaç ay denemenizin üstüne oldu , tedavi falan oldunuz mu acaba?
gizemfield Çikolata kistim olduğunu doktor bana sezeryan esnasında söyledi ben o ana kadar bilmiyordum. İlk denemede hamile oldum ben ertesi gün hapına rağmen. Demekki olacağı varsa ne yapsanız da oluyor bazen