Melahatakca Zuhalsareelif inşallah bir sıkıntı yoktur canım sen sakin olmaya çalış rabbim korusun bebisini
Bnmv-1 Zuhalsareelif ay inşallah güzel haberler alırsın rabbim yardımcın olsun inşallah çok çok dua oku içinden 🤲🤲🤲🤲
Gorkemm Zuhalsareelif inşallah bir sorun yoktur haber verin muhakkak içinizi ferah tutun panik olmayın gene de
Bnmv-1 Zuhalsareelif Allahım sağ salim kucağına aşmayı nasip etsin inşallah 🤲 herşey yoluna girecek inan bana
Zuhalsareelif Deniz2961 Bnmv-1 sherwoodTR Gorkemm Esila75 Kızlar sadece bı oda calısıyor ve bır suru hasta var bekledım durdum cok sukur canlı kalbı Atıyor nstde bakıcaz dedıler bır cm acılmam var . Nstde bellı olur dedı hersey doktor hareketını nstde say dedı
sherwoodTR Zuhalsareelif canım gönlünü ferah tut. Doğum pozisyonuna girmiş bebekler fazla hareket etmezlermiş daha çok uyurlar. Eminim sağlıklıdır . Güzel haberler bekliyoruz senden 🌸
Zuhalsareelif sherwoodTR amın ınsallah dun hareketlerı cokdu bırden kesılınce panıkledım dua edın Allah razı olsun
Oykubydarogullari Zuhalsareelif canımm Allah kucağına almak nasip etsinn inşallah hayırlı haberler al
Arife1126 Zuhalsareelif rabbim sağ salim kavuştursun inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻 O hastaneden de güle güle bebeğinle çıkmak nasip olur inşalllah canım🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Deniz2961 Zuhalsareelif neyi bekltiyolar hala ya merk etme.iyidir annesi uyuyordur yeri daraldığı için hisstmiyorsundur
Deniz2961 Zuhalsareelif durumun aciliyeyi belli değil mi nie hala seni bekltiyolar şaka gbi ya biraz sert çik cnm ilgilensinleer
Zuhalsareelif Deniz2961 ınsallah oledır canm beklıyorum malesef cok agır bakıyorşar hastalara gıren cıkmıyor
Lylaars Zuhalsareelif insallah güzel haber alırsın sağlıkla alirsin yavrunu kucağına haber ver olur mu