RemziAleyna Kizlar 35+1 günlük hamileyim bugün sabahtandir sol tarafimda özellikle ağrılar oluyor hastaneye gitmek istemiyorum normal mi ne kadar daha devam ederse gitmeliyim yardımcı olurmusunuz??
Mehtapca06 RemziAleyna normal ben yeni gittim doktora nst de yalanci sancilarim falan cikti bel bacak agrisi da cabasi dojtor nornal artik yavastan dogum icin hazırlanıyor vücut dedi
Gamzeates RemziAleyna 32+1 olduk adet ağrısı gibi girdi bacağıma yayılıyor ağrı yalancı sancı mı anlamadım İlk hamileliğim de nst sancım varken bile anlamamıştım ama bu hamileliğim baya zorladı ya
RemziAleyna Mehtapca06 anlıyorum canım Çok saol bende en ufak şeyde gitmek istemediğim için sordum fikir alma açısından karnın alt bölgesinde sertlikde yaşıyor musun ?
RemziAleyna Mehtapca06 evet aynen şuan uyutmuyor beni ilk gebeligim bende neyin ne olduğunu bilmiyorum
Aysenur3112 RemziAleyna aynı durumu bende yaşıyorum kasik ağrılarım var normal mi acaba uyuyamadım agridan
Aren12 Valla bende yalancı sancıdır diyip gitmedim rutin nst ye bagladı doktorum muayene günümde çok sancılarım cıktı ciğer geliştirici yaptırdı Tuvalet harici kalkmam yasak 35 haftalıktı şimdi 35+4 bekliyoruz her an ihmal etmeyin