Ahsoka Merhaba, ben memlekete gideceğim ama çok fazla yol tutuyor, aranızda hamileliğinde yolculuk yapan ilaç içenler varmı? Size doktorunuz hangi ilacı tavsiye etti?
Mervedez159 Ahsoka valla hiç bişey bilmiyorum bu konudan maf oluyorum annemler yarım saat uzaklıkta hamileliğimden beri otobüsle gidemez oldum biri dedi göbeğine yara bandı yapıştır iyi geliyo dedi ama denemedim sen dene istersen
Annesininportakali53 Ahsoka bende birsey duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum yara bandını göbek deliğini kapatacak şekilde 2 bandı caprZ şekilde göbek deliğine yapistiriyorsun ve mide bulantisini engelliyor eltim denemişti onda oldu
Elvanguzel Ahsoka hamileyseniz öncelikle doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim ben hamilelikte yolculuk yapamıyorum maalesef yol tutuyor benide ayrıca erken doğum riski var .
Ahsoka Mervedez159 Annesininportakali53 İşimi şansa bırakmak istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum :( ama kıza yolculuklarda deneyeceğim teşekkür ederim
2001 benide çocukluktan beri araba tutar metmapid içerdim hamile olunca doktor prilam içebilirsin dedi 7 saatlik yola gittim sıkıntı olmadı
Ahsoka 2001 annesinin_beybisi Metpamid bende duydum onu doktoruma sorucam, hamilelikte içilebilirmi diye 🤔
Ahsoka Elvanguzel doktoruma sordum Emedur tavsiye etti ama bir keresinde içmiştim etki etmemişti korkuyorum yine olur diye. Başka ilaçları da soracağım.
Kbrask Ahsoka az önce instagram da bi videoya denk geldim. Kadının biri çocuğunu çok araba tutuyomuş göbek deliğine bildiğin 2 tane yara bandını çapraz şekilde yapıştırdı. O da başka yerde görüp denemiş. Sonra kızını araba tutmamış. Normalde çok araba tutuyomuş.
Ahsoka Kbrask bende görmüştüm o videoyu ama uzun yolculukta deneyemem, işe yarayacağını bilmiyorum henüz.
annesinin_beybisi Ahsoka metpamid tavsiye ederim. hem gebelikte kullanılabiliyor hem de baya etkili . ben her yolculukta mutlaka alırım yola çıkmadan 1 saat önce alman lazım 1 tane yeterli oluyor zaten