Glsh14 Bugun sabahtan beri bebegimin hic hareketini hissetmedim az once hickirmaya basladi.birazdan acile gidicem ama yinede size bi sormak istedim dun hareketliyken bugun boyle olmasi normal mi
SemanurAs Glsh14 ben de 37+5 aynı sıkıntıları yaşıyorum gidecek doktor da maalesef yok ben dürtersem bir şeyler yaparsam anca hissedebiliyorum yoksa yok. Bir anda oldu benim de
Glsh14 benimmdunyamm yok karnimda tok.dondurma yiyince hickiriga basladi ondan sonra toplanmaya basladi ama yinede korkuyorum ne olur ne olmaz acile gidip bi goreyim
Mini-mom Benimde bugun hareketsizdi dün kıpır kıpırdı sasirdim bende sonra dondurma yedim ve hareket başladı ☺️ senin tüm çabalarına rağmen yoksa hareket acile gitmeni tavsiye ederim. Sonlara geldik artık çok önemli insan çok telaş ediyor
Glsh14 Mini-mom eveet bende az once baya bi dondurma yedim ondan sonra hickirip toplanmaya basladi.birazdan gidicem canim son gunlerimiz artik insan telas ediyor gercekten
Glsh14 SemanurAs heralde yerleri iyice azaldi bebislerimizin.insallah biseyleri yoktur bebislerimizin.ben durtujcede hissedemiyorum bizimki ne zaman cani isterse
Tugbaaonal 37+4 teyim bende bugün hareket azlığı hissettim tatlı şeyler yeyince hareket ediyor sadece
Mini-mom Hafta sorunsalı olsa gerek. Hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. Sabah gözümü açar açmaz başlıyorum onunla konuşmaya hareketini hissedeyim diye bütün günlerim böyle geçiyor son 9 gün Allah sağ salim kavuşmamız nasip etsin hepimizin