Aliyegunes 32.haftadayım. her şeyi yıkadım ütüledim odasını hazır ettik. bebek için hemşireye vermelik 5 li bir set koydum . 10lu hastane seti almadım -bence çok gereksiz-. penye battaniyesini ayrı almıştım onu da ekledim. kilitli poşete koydum üzerine de hemşireye vermelik diye yazdım. onun dışında ayrı 2 kilitli poşete 5li set daha koydum. ağız bezi, alt açma bezi, normal bez, yedek eldiven, çorap, kokusuz ıslak mendil ekledim. 2 adet müslin , 1 adet penye battaniye daha koydum. hepsini kategoriler halinde kilitli poşetlere ve daha sonrada düzenleyicilere koydum. kendim için 2 adet gecelik, 2 set pijama takımı koydum. depend, göğüs pedi, gümüş kapaklarım ve göğüs ucu kremi, yüksek bel rahat iç çamaşırı, bralet, kaydırmaz plastik terlik koydum. emzirme sütyenleri çok rahatsız onun kopçasıyla uğraşamam diye pamuk bralet almıştım baya rahat ve kullanışlı.
ayrı bir poşete hastaneden çıkarken giyeceğim kıyafetleri ve bebişin puset örtüsünü koydum. kategori kategori ayırınca daha düzenli oldu.
mama pompa ve biberon götürmicem.
kaşık şeklinde biberonlar var onlardan alıcam . zaten hemşireler süt gelmeme durumunda şırınga ile müdahele yapıyolarmış meme reddi olmasın diye.