nje Bet7408 13 pro istiyormuş telefon aldım 😄 bide instagramda bi sayfa keşfettim https://instagram.com/mucizeetasarim?igshid=YmMyMTA2M2Y= aşırı güzel şeyler var bunlardan birini de yaptırmayı düşünüyorum
Essesss Bet7408 ilk hamile olarak geçirdiğim anneler günümdü 8yıllık bekleyiş tüp bebek ayrıyeten ikiz ☺️ Sadece kutladı hediye almadı bi bacılarım aldı sağolsunlar 🥰 acaba diyorum bende alsam hatasını anlaşa mı ki yoksa almasam daha mı çok anlar biraz maddi olarak sıkıntılı süreçteydik o zaman
Ysmndnz Bet7408 ilk sene parfüm ve şişme yelek almıştım ikinci sene masaj tabancası ve cüzdan almıştım bu sene de sevdigi markadan iki tane tşört siparişi verdim 😇
Yagmur220422 ilkbebek_a_n nasıl yapmayı düşünüyorsunuz ? Bende araştırıyorum, lakin hayla karar veremedim. Büyük ihtimal aynı tarihlere geliyor. Cinsiyet
ilkbebek_a_n Yagmur220422 acik alanda piknik tarzi yapmayi dusunuyorum. Siyah balon patlatip oyunlar oynatacagim. Cinsiyet tahmini yaptiricam vs.
ztrkk Eşim ‘ daha çocuk doğmadı ki, anne olunca kutlarım’ diyerek kutlamadı. Hediye de almadı. Ben de babalar gününü kutlamayacağım 😀