Nurellaaaaaa Kızlar merhaba size bir sorum olacak , memelerim hamilelikle beraber çok büyüdü . Tabi bu normaldir ama meme küçültme ameliyatı olan var mı ? Hamilelik bitikten sonra bebeğim mamaya geçince düşünüyorum .
Deletedmom_7 Nurellaaaaaa çok uzun süreli araştırdım. Hatta doktora da gittim onay da aldım ameliyatıma. Ameliyata onay aldığımda hamile olduğumu öğrendim yaptıramadim. Var bu işte de bir hayır ama yaptıracağım emzirme bittikten 6 ay sonra yapılabilirmis. Benim göğüslerim çocukluktan itibaren büyük
pediatrihemsiresi Bende aynı şeyi düşünüyorum genetik olarak ananem annem ben göğüslerimiz yeterince büyük. Emmeyi bırakınca göğüs ameliyatı olmak istiyorum ama bu ilk gebeliğim eğer ikinciyi düşünürsek ameliyattan sonra nasıl olacak bilmiyorum
ahmetinoznuru pediatrihemsiresi açıkçası tekrar çocuk düşünüyorsanız daha sonraya erteleyin benim sütüm çok az geliyor ameliyattan dolayı. Mamayla besliyorum bebeğimi. Ve ilk beş gün sütüm gelmedi ben kendimi çok suçlu hissettim şimdi de geldi ama Damla damla geliyor
Nurellaaaaaa ahmetinoznuru heyet için ne lazımdı , benim şuan rahat 90 var bıu yeterli mi dik duramıyorum , hem bel ağrısı yapıyor Hemde hiç rahat değilim artık birşeyler giyip yakıştıramıyorum çok üzgünüm
ahmetinoznuru Nurellaaaaaa benim 100-105 ti boyun fıtığım var onu tetikliyordu ve sırtım kamburlaşmaya başlamıştı 20 yaşımda. Doktor 40 yaşına kalmaz iki büklüm olursun dedi kendi heyet çıkardı. Kıyafet konusuysa resmen psikolojik travma çok zor iyi bilirim 🙁
ahmetinoznuru Esraa1453 valla ben bişi yapmadım doktor görünce direk heyet çıkaralım sağlık için diye sigorta karşılasın dedi ameliyattan doktorumdan çok çok memnunum ben sadece birazcık estetik dikiş olmasını isterdim bi de benim vücudum ödem üretiyor dikişlerim şişti tekrar dikişleri açmak zorunda kaldı doktor şehir dışından özel ürünler getirttik doktorumla birlikte tekrar şişmesin diye ama maalesef az da olsa şişti şişince de iz kremleri pek fayda etmiyor izler var onun dışında gerçekten hafifledim dik durmak nedir sırt üstü yatmak nedir ameliyattan sonra öğrendim