merveiyd Merhabalar adet günüme tahmini 1 hafta var, sol kasığımda sanki bir şey batıyor gibi bi acı var, başka belirtiler de yaşıyorum ama bu ağrı da hamilelik belirtisi olabilir mi
Gzmklncc merveiyd bendede aynı dert var ama hamile miyim bilmiyorum burda bekleyim belirtisi olup hamile kalan vardır
gulbahardolunay Benimde ilk belirti bunlardı kızlar özellikle alttan bıçak batıyo gibi oldu ve o gün test yaptım pozitif çıktı sizinde öyledir inşallah 💙
merveiyd Ayyccaa gulbahardolunay Ayyccaa İnşallah bu bi belirtidir bizim de pozitif olur, 1 hafta var reglime bugün erken gebelik testi yaptım maalesef negatif, biraz daha sabırlı davranmam gerekiyor sanırım
Ayyccaa Benim adetten önce sağ kasık çok agrıdı 3 gün cektim ağrısını Adet günü de adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı Test yaptım pozitif çıktı Ama en belirgin özellik bel ve kasık agrısı oldu
Ayyccaa merveiyd aynen bende de öyle olmustu yaptığımda ki iki tane test yaptım biri bir hafta önce diğeri de adete 2 gün kala çıkmadı Adet günümde yaptım çıktı İnşallah hamilesinizdir 🦋
merveiyd Ayyccaa Ah inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin, size de hayırlı olsun, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻