afifem Kızlar öğlen elektrik gitti geldi robot süpürgenin alt kısmında ki fırça sürekli olarak dönmeye basladi sarj olurken bile sarji bitti doldu yine ayni herseyi yaptım duzelmedi yanicak diye korkuyorum açıkçası başına gelen var mi
Mrv135 afifem Nasıl resetlendigine bakıp cihazı resetleyin benim de bir sorun olmuştu resetledim düzeldi.
Eslem_1 Kapatamıyor musunuz? Vacum Mop pro modeliyse üstteki dönen yerde lazer kısımlarıyla oynayın belki düzelir geçen hafta da benim robotun fırçaları dönüyordu ama tekeri hareket etmedi internetten bakmıştım o kısmlarla biraz oynadım düzeldi
afifem Eslem_1 Xiaomi model haritasiz olanlardan kac kere cihazi sifirladim sildim yine ayni korkuto yanicak diye bugün pazar diye teknik destekte alamadim çok kötü oldu bu
afifem Mrv135 yaptım bircok kere ama ayni sekilde fırça dönüp duruyor 36. haftadayim elim ayağım olmuştu resmen o kadar kötü zamana denk geldi ki
Mrv135 afifem Hadi ya kötü olmuş cidden özellikle hamileyken çok işe yarıyor gerçekten robot süpürge. Ben de çok kullanıyorum. Youtubedan falan biraz bakın olmuyorsa da yapacak bir şey yok.