ramonun_annesi Kızlar meraba bebeklerinizin bezlerini kaç saat arayla değiştiriyorsunuz acaba yani pişik olmaması için sürekli değiştiriyorum Bepanthol pişik kremi kullanıyorum ama boş sürekli pişik oluyor hergun de banyo yaptırıyorum ☹️
esmir ramonun_annesi kantoron yağı sürüyorum 2 aylık çok şükür pişik sorunumuz şuanlık yok sadece anne sütü alıyor ben sık değiştirmiyorum
melina2020 ramonun_annesi Canım pampersi değiştir ben Pampers markayı kullanıyorum kızım doğduğundan beri hiç öyle sorun yaşamadım kızım şu an 1 yaşında 8 aylık şimdi yine hamileyim aynı markayı kullanacam ve ıslak mendil hiç kullanma
ramonun_annesi esmir ben anne sütü veremiyorum sütüm gelmedi doğduğu zaman sonra da eşimle bosanma derecesine geldik annesi oglumdan ayırdı beni 3. Buçuk ay ayrı kaldım sütüm kesildi ve bidaha gelmedi
Deletedmom727271 ramonun_annesi ben sudocrem kullanıyorum o çok etkili bir de onu dene bakalım hemen geçiriyor pişiği.
ramonun_annesi esmir kuzum idrarını yaparken yanıyor heralde çığlık atıyor ağlıyor doktora da götürdük böyle bişi olmamıştı hiç şimdiye kadar 😥
esmir ramonun_annesi aktarlarda bulabilirsin annem yapıyor bazen bana o vermşti aktarda da vardır mutlaka canım