Mom69 Kürtaj oldum benim gibi boş gebelik yaşayanlar var mı sonrasında hamile kaldınız mı çok korkuyorum ben
Minikcennetim Mom69 canım ben Aralık’ta yaşadım kürtaj oldum şimdi yine hamileyim kalp atışını duymadım daha canım ama korunmayı bıraktığım zaman hamile kaldım hemen
melmelli Bende geçen hafta kendiliğinden düştü hala devam ediyor kanamam. Doktorum tekrar hamile kalman kolay olur dedi. Burada da düşük sonrası sağlıklı gebelik yaşayan bir sürü kişi var korkmayın zamanı gelince nasip olacak hepimize inşallah 😊
Mom69 melmelli niye hamile kalman daha kolay olur dedi kürtajdan sonra benim annemde diyor daha kolay kalırsın diye
Nurellaaaaaa Merhaba canım , hiç korkma :) bende seninle aynı şeyi yaşadım şuan hamileyim ve İnan hiç zorlanmadan kaldım . 9 ay ara verdim istediğimiz zaman da hamile kaldım şükürler olsun . Şuan sağlıklı bir gebelik yaşıyorum
Mom69 Nurellaaaaaa sizde boş gebelik yaşadınız değil mi ben adetimi oldum güzel şekilde her ay düzenli adette oluyorum
melmelli Mom69 ben kürtaj olmadım kendiliğinden düşürdüm ama böyle düşüklü kürtajlı gebeliklerde rahim temizlendiği için sanırım yeniden hamilelik kolay oluyor. Bir de ilk sefer kendiliğinden gebe kalabildiysek çok şükür bir sorunumuz yok tekrar sağlıkla kalabiliriz inşallah. Benim hala kanamam devam ediyor birkaç ay sonra yeniden denerim umarım bu kez sağlıklı olur 😊 sizde istediğiniz zaman gönlünüzce olsun her şey dilerim 🤲🏻
Nurellaaaaaa Mom69 evet oldum canım , kürtaj olmuştum . Sonra sağlıksız gebelik yaşadım bir tane de kalbi durdu ama benimki stresten olmuştu birde bi hap kullandım hamile olduğumu bilemeden . Boş keseyle alakalı değildi
Mom69 melmelli ayyy amin inşAllah ben yumurtaliklarima baktırmak için gitmek istedim ama bir 6 ay beklicem diyorlar 6 aya kalmadan tekrardan kalirsin diyorlar ama bilmiyorum olmadı ise vardır mutlaka bir hayır çok kafama takıyorum sadece
melmelli Mom69 öyle nasip değilmiş belki olsa daha büyük imtihan olacaktı bilemeyiz bu yüzden şükrediyorum. Kafaya takmak ya da stres yapmak zorlaştırı ama bu işleri bence biraz akışına bırakın eşinizle vakit geçirin zaten nasip ne zaman gelecekse o zaman gelir