Asil_hatun Annesininportakali53 önden bakınca erkek dedim ama yandan görünce kız diye düşündüm bence kız gönlünüzce olsun inşallah 😇
Annesininportakali53 Asil_hatun bakalım cuma günü gösterirse bebis öğrenmiş olacak inşallah dönüş yapacam tutacak mı acaba bende merak ettim🥰 teşekkür ederim
Asil_hatun cheryyy46 aa maşallah Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallah ikisinin arasında kalmıştım bende 🥰🥰
girl_boy_annesi Asil_hatun abla bebeğim erkekmiş sana göbeğimi tarif etmiştim erkek demiştin inşallah değişmezse oğlum oluyor
Damla-yzc Asil_hatun valla bana 10 kişiden 9 u erkek dedi 1 i de benim kız diyen ama erkek olacakmış yeni öğrendik 😂
Asil_hatun nurssell ben emin olamadım biraz erkek karninida andırıyor ama ikisinden birini secmem lazım en çok ihtimal kız dedim merak ettim haber ver bakalım erkekte olabilir ama karnın kız karnı gibi olsada erkek karnini andiriyor
Asil_hatun girl_boy_annesi canm erkekte pek fazla yanılma olmuyor aslinda benimde 2 oğlumda 11 haftada erkek dedi değişmedi seninkide erkek kesesi zaten