Bussuusu 11 haziran adet olma tarihim 30 günde bir düzenli oluyorum . Ovülasyon testiyle 23.24.25 mayısta net olmasada pozitifi görmüştüm 1 hafta kala öylesine test yaptım ve daha da net pozitif çıktı olabilirmi normal mi böyle bişey yaşıyan varmı 
Eldgrn Bussuusu canım herhangi bir yumurtlama yok bu ovülasyon testiyse gebelik için yaptıysan ovulasyon testi her zaman 2. Çizgiyi çıkarır bu gebelik ile alakalı değil
haticenurrr Bussuusu canım görseli mi yanlıs attın acaba görseldekilerde daha yumurtlama olmamıs cunku
Eldgrn Bussuusu ovulasyon testlerinde lh hormonu her zaman oldugi için silikte olsa 2. Çizgi çıkar yumurtlamada 2 kırmızı çizgide aynı koyulukta olur bunlar normal lh hormon silikliginde
Eldgrn Bussuusu lh testlerinde hep 2. Çizgi çıkar vücudumuzda hormon olduğu için sadece yumurtlama zamanı yükselir lh o zamanda 2 çizgi aynı koyulukta olur
Eldgrn Bussuusu bazı aylar yumurtlamadan geçen kişiler var aynı zamanda bir ayda 2 kere yumurtlayan da sen yine o zmaan adetine kadar yap belki geç yumurtlarsin