Larakaya Hanzademerve ben elisa katacam canım anlami cennet kapısında bekleyen meleğin adı ve Hz.zekariyanin hanımın adı
Nur123aa Hanzademerve kızım olsaydı Asel İkra düşünüyordum anlamı cennetteki bal ırmağı olarak geçiyor çok tatlı 🌼☺️
Nazife03 Hanzademerve bizde asel mira koyacağız ikiside kuranda geçiyor asel cennetteki ırmaktan akan bal mira ise ışık saçan hayat enerjisi yüksek anlamlarına geliyor
MerveKozann Nazife03 mira ismi Kuran’da ki anlamı tartışmak anlamına geliyor. Bizde mira istiyorduk öyle olunca vazgeçtim 😰
Mervecenik @Hanzademerve bende allah nasip ederse kızım olacak ismini Asel Umay koymayı düşünüyoruz 🥰
Nazife03 MerveKozann gerçekten mi 😪 Bnde çok araştırdım hatta tanıdık hocalar vardı sordum hep anlamı Iyi dediler hiç karşılaşmadım bu anlamıyla
MerveKozann Nazife03 kehf suresinde geçiyor. Direk mira degil mira’en olarak onunda anlamı tartışma. Bu şekilde sorun birde isterseniz bizim doğumada 1 ay kaldı isim bulamıyoruz hep mira olarak düşündüğümüz için
Merve201119 Hanzademerve ben kızıma Serra ismini koyucam anlamı bolluk ve bereket demek hemde kuranda çok güzel yerlerde geciyor
Arzz Hanzademerve elif İkra ( İkra oku demek Kur’an da ilk ayet kızımin ismi olacak Allah nasip ederse)