mrs_elisah _anne- anne bebek çantası illa da şart değil. İçi geniş bol cepli bir sırt çantası da işinizi görür. Bende bir kaç tane var ama görünüşten dolayı spor sırt çantası takıyorum genelde 🤣
Pelinakcn _anne- ben motheric ten aldım hem aşırı geniş, içinden biberon için ekstra ayrı bir kılıf gibi bişey daha çıkıyor ve alt değiştirmek için. Derisi de çok hoş vegan deri diye geçiyor yumuşacık
Ozgeozgul _anne- ben kaft aldım arkadaşımda bende gördü aldı ben henüz kullanmadım o doğum yaptı gayet memnun skip hop markası muadili
_anne- mrs_elisah spor çantasının gözleri birazdaha dar olmuyor mu anne bebek bakım çantasında biberon kısmı falan oluyor 😊 Yani duyduğum kadarıyla 😊
Pelinakcn _anne- yani ben aldıktan sonrada zam gelmiş tekrar mart ayında almıştım ben ama diğer modellere göre fiyatı biraz daha yüksek
mrs_elisah _anne- evet oluyor da kullanmadım hiç kenarlara koyuyorum genelde. Ama tabi kullanışlı oluyo anne bebek çantaları geniş içleri
Mamij_25 _anne- mcdbag aldım şuan 30 lira indirimleri var haftasonu diye bakalım gelince bakacağım ama çevremdekiler genelde bu markayı tercih etti
Sbm050421 _anne- babyjem marka aldım Hepsiburadadan çok güzel çok beğenerek aldım , sırt çantası şeklinde , bölmeleri çok kullanışlı
Meyrik Sırt çantası olan her çanta iş görüyor ya fazla fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum 😇😇