QUEEN088 Evinblgl Özelde yaptim şimdide Allah kismet ederse özelde doğurcam.Benim yakinima devletde enfeksiyon saldilar 1ay canı çıktı,Çok kötü durumlar yaşadl
Aliyegunes Evinblgl bende ilk doğumunu özelde yaptım bundada 5ay özele gttim snra bı sebepten dolayı gvensizlik oldu ve gerçekten çok pahalı 10dkklik işlem aynisinida dewlwtrede yapıyorlar zaten ilki normaldi dewltte yapanyi düşünüyorum Hamidiye Etfal de hemde çok iyi orası ilgileniyorlar
hunilimom Evinblgl ilkini devlette yaptım bunu da devlette yapicam ben hastanemden de doktorum dan da memnunum
zeytinkiz Evinblgl özelle başladım devlette dogum yaptım dogum parasına altın aldım yatırım yaptım 😆😄 Şansım vardı ne hastane de ne doktorda asla olumsuz biley yasamadım cok şükür.
pusatmom35 Evinblgl maddi durumun el veriyorsa kesinlikle özel derim. Benim de el veriyordu ama cimrilik yaptim devlette doğurdum çok pişmanım. Hastaneden hastaneye de değişiyor tabiki güvendiginiz devlet varsa doktorlarini begeniyorsaniz sizin karariniz
Ysgl26 Valla normalde olsa devlette istiyodum ben de ama.. o kadar suriyelinin afganın içinde doğuramam valla.. paraysa para napalım içimiz rahat olsun.
Ysgl26 Eslem_1 valla randevularda bile onlardan sıra gelmiyo ki 2 defa gittim pişman oldum.. doktor bile açıkça söyledi acil doğuma gelsen yer olmayabilir özelde devam et dedi.. sabah 3 doğum geldi diğer hastanelere gönderdik dedi.. o kadar yoğun ki hastaneler. Ne randevu bulunabiliyor ne adam akıllı işini yaptırabiliyosun bunların yüzünden
Birgul Evinblgl devlette yapmadım bi tecrübem yok ama tabiki özel imkanları daha iyi, yani odada yalnız kalabiliyorsunuz size ait oluyo, koltuk falan oluyo refakatçi için. Lavabosu size ait oluyo, imkanınız varsa özel daha iyi haliyle
gizzzy35 Evinblgl Kesinlikle özel. Doktorla iletişim bile daha kolay. Mesela ben ne zaman istersem WhatsApp üzerinden yazardım herşeyi. Doğumda yanınızda refakatçi kalıyor oda size ait oluyor. Hemşireler bile daha nazik davranıyor. Yine doğursam özele giderim.
Adileeselvi Evinblgl İlk özel de doktorum da çok iyiydi hastanede ameliyat sırasında fenalastim ama hiç birsey demediler sebebi hakkında öyle geçti gitti şükür ikinciyi de devlette yaptım çünkü yakınımda değildi özel hem yol parası hem hastane parası çok pahalıydı 14 gün oldu doğum yapalı iyiyim çok şükür doktorum pamuk gibi biriydi bebek beslenemedi ve 38de alalım dedi yine aynı şekilde ameliyat anında fenalastim çok kötüydü doktorum dediki daha önce de böyle oldunmu bilgi verildimi rahmi toplayamiyorum dedi o yüzden fenalasiyor musum ama özelde hiç birşey demediler bir gece tuttular özelde sabahta taburcu olmuştum ama devletteki doktorum bir gece yoğum bakımda kaldım ikinci gece servise çıkardı başımdan ayrilmadi resmen Bulunduğunuz yere göre tabikide bilemem ama şans meselesi ozeldeki personelden bir farkı yoktu gerçekten
Nuraslanklc Evinblgl ikisinde de doğumu sen yapacaksın ☺️ devlet hastanesinde normal doğum yapma ihtimalin daha yüksek kesinlikle devlet hastanesi diyorum
pusatmom35 Evinblgl sezeryan oldum tam uyusturamadilar acı çektiğim halde tam uyutmadılar devam ettiler ve bebeğin eşini bile isteye içimde bırakıp ameliyatın çok güzel geçti dedi 10 gün sonunda dikiş kontrolüne gittiğimde ultrasonda yabancı cisim gözüktü ve böyle öğrendim. Sezeryandan sonra bir de iki kez kürtaj olmama sebep oldu