MerveEbru QUEEN088 ayayy canım sen ilerde gör bide ağırlığı 🥹😂 keşke 9. Haftama dönsem 27. Haftada çatlamak üzereyim çişimi yaparken mafoluyorum baskıdan
Esraa00 QUEEN088 hergün bir sorunla uyanıyorum Ya sancı ya ağrı yada mide bulantısı biraz büyüse tedirginlik azalırda bakalım 🥰
QUEEN088 MerveEbru Canim ya ilk gebelikde😅ya bende bu haftalarda böyle durum yoktu😂şimdi başladı diye tedirgin oldum☹️
Zeyyez QUEEN088 evet ya her gebelik bir olmuyormuş ilkinde hiç hissetmedim ne mide bulantısı ne başka bisey bu sefer ki fena ama başım aşırı agirr
QUEEN088 Esraa00 evet ya 🥺İnsan hemde korkuyo bişey olur bilmem felan.Birde bende kabz problemi var 😩😩😩 oda sinirimi pozuyor😟
Esraa00 QUEEN088 kalp atışını duyarsak birde 12.haftayı atlatırsak bizden babayiğidi yok 😅💪🏻 Kabızlık için bol kayısı ye bende ayıptır demesi ishal olmuştum hahajshahsh
QUEEN088 Esraa00 İnseAllah atlaticak😄Keski bende ishal olsa 🤣🤣🤣Ya kabizliga gore kaysi sonra dufalak felanda içdim)yardımçı olmadı😓.Ay sonu gidicem doktora bakalim ne diyicek
Esraa00 QUEEN088 😅yok kanki oda iyi değil karnımda filler tepişiyor sanki Git bakam bende yarın gidicem kalp atışı için inşallah duyarım
QUEEN088 Esraa00 Bende 8 hafta 3 günlük ultrasonda 8+6 gösteriyo.Ama kalp atışını duydum.Bende problem hematoma ve servikal yetmezlik varimdi
Mercimeksu Yarın 8. Haftaya giriyorum ve bir haftadır bitmeyen bir lekelenmem var ve çok korkuyorum bir şey olacak diye Perşembe kalp atışı için gideceğiz. Progestan fitil kullanıyorum.
Esraa00 QUEEN088 bana öyle bişey demedi de sadece dedi rahim duvarın ters olduğu içinn Bi tık geç görüyoruz biz Normalde doktor dedi kalp atışı görünüyor fakat ben tamamen duymak istedim Israrını sık öyle gel bebek kesesi öyle yukarıya çıkıyormuş 😅
QUEEN088 Zeyyez aynen Bende ilkinde midem bulanmadi 😅Boyle problemler yoktu.Simdi daha cok problem olusmus
mimar_anne Selam kızlar bizde 8+2 yiz geçen hafta 7+3 de kalp atışını duydum 7+5 çıktı önden gidiyormuşuz yarın tekrar gidecem Allah izin verirse