benimmdunyamm Sjkghhhh perinatoloji yapiyor şehir Hastanesinde ücretsiz özelde falan ücretli her yere gore değişiyor 600 den falan başlıyor sanırım
MerveEbru Sjkghhhh devlet hastanesinde yaptıracaksan perinatoloji bölümünden randevu alıp yaptırabilirsin canım
Nurcantas65 Araştırma hastanesinde yaptırdım kadın doğum doktorunun yönlendirmesiyle, özel hastanede yaptıracaksanız 700 TL demişlerdi bana
Demirbebek Sjkghhhh bulunduğunuz il de şehir hastanesi varsa doktor muanenizde detaylı ultrasona yönlendiriyor ordan randevu alıp gününüzde gidiyorsunuz
Demirbebek babysmommmm şehir hastanesi kesinlikle hiç kimseyi yanınıza almaz ne muanelerde ne ultrasonda Bir odaya giriyorsun zaten doktor asistan ve sen oluyorsun uzanıp doktoru dediklerini dinliyorsun resmini verdi kilosunu gelişimini söyledi ekrandan da bebeği gösterdi kalp atışlarını dinletti Yani özelle bire bir aynıydı bence Sadece eşinizi içeri almaz Ve biraz da doktorunuz güler yüzlü tatlı dilşysr sizinle muahhbet edip sorularınızada cevap veriyor
babysmommmm Demirbebek teşekkür ederim canım kafamda bir çok soru işareti vardı çok güzel açıklamışsın 🤗 inşallah bende iyi bir doktora denk gelirim ve güzel sonuçlarla bu süreci de atlatıp hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız ☺️🥰
babysmommmm Demirbebek bu arada verdiği resim renkli mi yoksa her ultrason da verdikleri siyah beyaz olandan mıydı ☺️🤔
Ozlm0916 Svncgns kayseride radyoloji bölümünde yaptırmıştım cd vermediler ama dosya verdiler renkli ulturasyon felan verdiler zaten her kntrole gittigimde aliyorum renkli