Buse000 Minikmucizemveben canim bende 26+5 de gittim 850 di doktr normal dedi ama burdakileri gorunce bnde dusunmeye basladm :)
Minikmucizemveben Buse000 uygulamada takip ediyorumda gayet uyumlu aslında bebeğim haftasıyla bence biz normaliz her bebek bir değil tabi bazıları iri demekki 😯😃
Melhaercan Tomrisinizi ben 2 bebeğimi de 2500 dogurdum sarıp sarmaladım çok çabuk büyüdü sürekli emzirdim kilolu dogan lardan daha çabuk yolladı 🤗😜
Melhaercan 21.4 günlükken 460 gramdı bu ayın 30nda kontrolum var tam 1 ay sonraya deng geliyor bakalım kaç kilo olduk İnş 1 kilo olmuşuzdur 🙏🤗
Zafley Maşallah tüm bebişler besili anladığım kadarıyla😊 anneler kaç kilo aldı peki 😁 25+0 da 789 gr dı bebeğim. Söylediğiniz rakamlara göre bebeğimin kilosu düşük ama gelişimi yine de 5 gün öndeydi. Sanırım hepinizin en az 2 hafta ileride 😊 boşverin başka bebeklerle kıyaslamayı doktorunuz iyi diyorsa iyidir🎀🤗
EmineBurcuTfekiSar Ben bugün gittim 27+3 haftalık 1170 gr ve 38.3 cm olmuş kızım. Haftasıyla uyumlu dedi doktor. Ama boya kiloya çok da takılmamak lazım gelişimi iyi olduktan sonra. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
AskMavi nur96 bol bol vitamin iceren meyve ye muz ye kabiz yapabilir ama bebege faydasi cok sade soda ic bebgn kemiklerini gelistrmesinde baya faydasi var
nur96 AskMavi muz kasar penir yiyorum sud iciyorum azerbaycandan yaziyorum soda siz neye deyirsiniz bilmiyorum☺️
AskMavi nur96 nasil. Anlatsam. Bilemedim maden suyu diye yazin internete belki resmini gorunce tanirsiniz
MASALMYRA 26 haftalik 950 gr di,28.haftadayim bilmem ki kac oldu?:)) Habire kendim kilo aliyorum galiba....nasi vercez bu kilolari...
Buse000 Minikmucizemveben aynen bizimkiller biraz minnak :) ben anca kendime aliyirm 29. haftada 13 kilo.aldm🤣