Asli_erdogan01 Kızlar 33+6 haftalık hamileyim ve 2 gün önce temizlik yaptım bebeğimin hareketleri normale göre azaldı hareketlerini hissediyorum ama normale göre azaldı baya yardımcı olun lütfen ..?
Renginveannesi_ Asli_erdogan01 canım sıkıntı yapma geçen haftalarda o kdar hareketliydi ki anlatamam yani işte bende 34. Haftama girdim bu iki gündür felan eski hareketliligi yok doktorum sürekli kontrol et dedi yani günde 5 6 defa rahat hissediyorum sende takip et bence hissedemezsen öyle doktora şöyle 🤲🏻🤲🏻
4858 Asli_erdogan01 bende 33+3teyim benimde bebeğimin hareketleri azaldı daha 2 gün öncesine kadar kıpır kıpırdı 2 gündür bayağı azaldı yine küçük küçük hissediyorum ama tekmeleri oynamaları falan yok yani büyüdükleri için mi acaba🤷🏻♀️
ENEP Asli_erdogan01 bende 33 haftalik ikiz hamileyim benim bebislerin hareketi de azaldi bu hafta doktor yerleri dar oldugu icin normal dedi
Renginveannesi_ Asli_erdogan01 ama doğum haftasına kadar sürekli hareketlerini takip et canım, perinatoloji uzmanı Dr tarafından takip ediliyorum kaç defadır bana bunun üzerine bilgi veriyor Allah’a şükür bı sikintimiz yok 🤲🏻❤️❤️❤️