Esrafeyyat1 Slm hamişler gebelikte şarküteri ürünleri genelde yasaklanır ama benim canım salam ve sosis çok çekiyor aseriyorum aserdigini yememek de zararli derler ne yapmalıyım gebelikte bunları yiyen varmı
Buseyllzr Esrafeyyat1 çiğ etlerde toxoplazma riskine karşı tüketimi uygun görünmüyor. Sosisi çok iyi kizartarak yiyebilirsiniz guvenilir bir yerden alıp. Salamı ben hiç tuketmedim ama sosis yedim bı kaç kere
Gorkeminannesi Esrafeyyat1 benim canim cok cekerse yerim normalde kola icmem hic ama canim isterse onu da içiyorum aşırıya kaçmadan yiyip içilebilir bence
Deletedmom7373700 Esrafeyyat1 aşerdiğini yememek ne günü bir zarar verir bilmiyorum ama bu bahsettiğiniz şeyleri yemenin zarar vereceği kesin. Nasıl yapıldıklarını bilseniz zaten kendinizde yemek istemezsiniz
Esrafeyyat1 Deletedmom7373700 aserdigini yemezsen bebeğim hakkına girersin falan derler ya bide aserince aklınızdan çıkmıyor normalde de sevmem yasak diye cazip geliyor herhalde
Deletedmom7373700 Esrafeyyat1 yok ya hurafe hepsi 😂 zamanında annelerimiz falan doğru düzgün sanki her istediğini bulup yedi mi. En büyük hakka onlar girmiştir o zaman 😂 çok aşırı istiyorsa azıcık bişey iyice kızartıp yiyebilirsin. Ama fazla yeme bence.
Nurcantas65 Valla ben yedim 4-5 kez sıkıntı olmadı genelde kızartıp yumurta kırıp yada pizza yapıp yedim
egeninincisii Esrafeyyat1 Ben çok nadir yiyorum. Mesela pizzanın üstündeki 1-2 dilim gibi ya da pişirip 2 dilim gibi. İyi piştiğinden emin olun, sık tüketmeyin ☺️
Hulus Esrafeyyat1 aşerdigini yememek zararlı diye birsey duymadim acikcasi canim zararlı birsey çekse bebeğe zarari olacağını bilsem sırf canım çekti diye yemem ben. Sosistir salamdir bunlar normalde de yenmemeli gebelikte yasak zaten bence hiç yönelmeyin boyle besinlere.