Nur123aa Egemen22 amin inşallah valla havalar gene sıcak ama daha sıcaklara gelmedigim için çok mutluyum temmuz Ağustos düşünemiyorum nasıl olurdu 😄😄
Egemen22 Nur123aa bizim az var cok zorlaniyoruz belki rabbim yardim.edrr zorluk cekmezsin bol su tuketsen tuzlu yemesen iyi gecirirsin😇 ben cok tuz erik yedim ondan kotu oldumm
nuhunannesi42 Egemen22 ayyy benimde son 17 ayaklarım çok şişti. Oğlum vajinama çok baskı yapmaya başladı penguen gibi yürüyorum hshshshs Allah’ın izniyle. Sağlıkli sıhhatli bı şekilde kucağımıza alsaydık yavrularımizi 🥰
Egemen22 nuhunannesi42 aminn insallah benimde ayni sekilde sanki ucup gidicek🤣🤣🤣 Rabbim yarddimcimz olsun🤲
nuhunannesi42 Egemen22 kız dogurunca yine bı post aç bakalım kim önce dogurucak🤣🤣 ben dogurursam. Seni etiket yaparım insallah
Nur123aa Egemen22 ya ben az yedim tuz çok da su içerim ama vucudumla alakalı her halde Cok müsait ödeme
Egemen22 nuhunannesi42 normalden korkuyorum sezeryan olucam galiba 40 haftami tamamlamk istiyorum😁😍 hadi hayirlisi ile gelsin pasalar