Buseeeeeeeee Devlet hastanesinde doğum yapan varmı ilk hamileligim ve Devlet hastanesinde doğum yapacağım gece suyumuz geldiğinde acilden mi giriyoruz nasıl oluyor bilgi verirmisiniz
pusatmom35 Buseeeeeeeee devlette doğum yaptım. Nişanım geldi acilden giriş yaptım düzenli sancım çıktı nst de suni sanci bağladılar ama bebeğimin kalp atışları 5 dakika içinde düşünce hemen acil sezeryana alındım. Acilden giriş yapmaniz gerekiyor suyunuzun gelmesi durumunda. @Babycira
zeytinkiz Buseeeeeeeee ilk hamileliğimdi bende herşeyi sordum ona göre herşeyi hazırladım eşimle konusuyorum söyle olur böyle olur flaan. 41. Haftada planlı normal doguma girdim devlet hastanesinde 😄😆 ne su ne nişan sancı agrı hiç bişey yoktu
ahenkk_1224 Buseeeeeeeee kadin doğum acilinden giriş yapıyorsunuz. Kadın doğum hastanesi yoksa yine acilden giriş yaparsınız
Aylin_16 Buseeeeeeeee evet kadın doğum acilden giriyosunuz alttan muayene ediyorlar açıklık 3cm falansa yatış veriyorlar nst ye bağlıyorlar suyun da geldiyse yatış verirler doğum için sancını beklersin suyun sancın azsa eve dönersin gibi gibi duruma bağlı