zeynonunannesiiii Hamileliğin nasıl geçerse bebeğin doğduktan sonraki psikolojiside öyle olur derler öyle bisey yaşayan var mı gercekten eger varsa benim 9 aylık süreçte her allahın günü stresli geçti çoğu ağlamaklı geçti
Ftos_72 zeynonunannesiiii benimde öyle ilk üç ay son üç ayım berbat geçti hala da geçiyor son haftalarda daha yeni fark ettim değmez düşünme bebeğin için
Tospikannesiiiii zeynonunannesiiii bende çok stresliydim ilk gebelikte çok agladım genç yaşta görümcem kaybettim falan çok sey yaşadım ama çocugum çok şükür hem saglıklı hem uysal Bi çocuk
Kbraylmz1 zeynonunannesiiii ben ufacık şeyi bile kendime stres yaptım kızım 3 aylık sürekli kaşları çatık ve heeep ağlıyor
hcrhcrhcr Benimde öyleydi ilk dogumumda ve bebeğim sitresten solunum sıkıntısıyla doğdu doktorlar direkt tanı koydular stresli doğum sonucu solunum problemi diye bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim oluyor yani
zeynonunannesiiii hcrhcrhcr siz neler yaşadınız bilmiyorum ama bana bu stresi yaşatanlara helal değil hakkım 😒
hcrhcrhcr zeynonunannesiiii sen kendini bebeğini düşün canım stres yapmamaya düşünmemeye çalış ben ilk gün göremedim kucağıma bile vermeden kuveze götürdüler kuzumu çok zordu