zeynonunannesiiii Yasminaydemir su gibi berrak olanı, yeşil olanı, beyaz, süt kesiği gibi olanı hepsini gördüm bir aralar enfeksiyondan sanırım her tuvalete gittiğimde mutlaka akıntı olurdu günde kaç kez bilmiyorum
Deletedmom727272 Yasminaydemir kokmadığı sürece normal benim bazen bir kaç gün hiç olmuyor bazen gün aşırı delirtecek kadar gelir..
Yasminaydemir Busra032 benim ikinci gebeligim ilkindekini hatırlamıyorum akıntı olunca korktum aynı benimde öyle geliyor daha yeni ogrendm pcos var haftasını daha ogrenmedm
Yasminaydemir zeynonunannesiiii benim ilk gebeliğimde yeşil oldu şimdi Allah’a şükür yok beyaz şeffaf arada geliyor ikinci gebeligim bu ilkini hatrlmyrm çünkü ondan tedirgin oldm
Yasminaydemir Deletedmom727272 aynen bende öyle kokmuyor koksa doktora giderdim daha Perşembe testle öğrendim yarın hastanede kaç haftalık oldgunu öğrencm
Deletedmom727272 Yasminaydemir oiiyyy tebrik ederim hayırlısı olsun😊😊😊 ilerleyen dönemlerde uçuk sarı renkte olabilir yine koku yoksa normaldir..
Yasminaydemir Deletedmom727272 saolun sağlıklı kucağıma alim gerisi boş ilk gebeligim ölü doğum yaptım oğluma ins Allah evlat acısı yaşatmaz
Deletedmom727272 Yasminaydemir allah korusun kötü tecrübeler ama bunda da olur mu diye aklınız gitmesin, çok güzel sağlıkla geçsin🐣🙌🏻🙌🏻
Yasminaydemir Deletedmom727272 yok düşünmüyrm saglikla nasip edeceğine inanıyorum Rabbime 10 ay önce yaptım doğum çok zor günler geçirdim olmicak bidaha bebeğim diye ağladım rabbim nasip etti çok iyi Bakcam ins kucağıma alirm
Yasminaydemir FHKK çok halsizim ya bişey yapasim bile gelmiyor ilk hamileligindede hep yaptım iş yapmazdm bunda iş yapmadgm halde halsizim daha vitamin ilaçları kullanmdm ondanmi bilmyrm