2ters1duz Mamij_25 merhaba 3 yaşında ikiz erkek çocuklarım var isimleri törehan💙oğuzhan şimdide hamileyim 🥰 erkek olursa Metehan koyucaz🤭
Mamij_25 twinboymama bunu bizde düşünüyoruz ama çok aşırı arapça ismi oluyor diye ben çok tereddüteyim eşim çok istiyor
Ladybird06 twinboymama 8 Yaşında kuzenimin ismi Musab Efe, geçen gün sohbet ediyoruz bir ara konu ismine geldi, ismimi soranlara Efe diyorum çünkü kimse Musab’ı düzgün söyleyemiyor diyor.
HavvaNurr38 Mamij_25 İkiz oğluşlarım olacak 5 gün sonra inşallah doğumum var Yağız ve Yiğit koyacağım. Sizede fikir olabilir 😊
minikkurabiyelerinannesi Mamij_25 Efe , Ege 💙 Çağdaş , çağan 💙 Buğra , tuğra 💙 Alparslan , alperen 💙 Oğuz , yağız 💙 Emirhan , Bedirhan 💙 Aklıma bunlar geldi 😍😍😍
denizdalgasi1 Mamij_25 aren-arel aras-ayaz aras-sarp umut-uraz batı-batın ege-efe ekin-erim kaan-hakan
twinboymama Mamij_25 evet telaffuzda kolay değil ama ikisi de kısa isim olduğu için sorun teşkil etmiyor bence 🥲
Mamij_25 Ladybird06 arapça isimler olduğu için çok tereddüteyim malum bir çok Suriyeli var ülkemizde çocuk uzun uzun soyundan bahsetsin istemiyorum ilerde çocuklar mutsuz olur mu isimlerden emin olamıyorum bu güzel bir örnek oldu teşekkürler
twinboymama Ladybird06 musab, iki isim olarak olmuyor bence. efe dhaa kolay tabii o yüzden efe diyorlardır 😅
Ladybird06 twinboymama Kendi yaşıtları Musaf falan diyor, hatta bu Pandemi sürecinde bir online dersine şahit oldum da öğretmeni bile Muusab diye söylüyor u’yu uzatarak. Çocuk da bakmış kimse söyleyemiyor direkt Efe diyor soranlara artık ne yapsın☺️
twinboymama Ladybird06 hahah evet sondaki b harfi biraz zorlaştırıyor. muuusab diyeni de ilk defa duydum😂