Busra_05 Kızlar önce keseyi sonra yolk kesesini daha sonra da bebeği ve kalp atışını gören oldu mu yoksa hepsini aynı anda mi gördünüz
Sehrbnon12 Busra_05 ben önce ikizlerimin keselerini gördüm 1 hafta sonrasında kalp atısı ve bebekleri gördük cok şükür
Esraa00 Busra_05 ilk beta hcg 3 gün sonra kese geçen gün leke geldi diye gittim bebeği Yarın da kalp atışı için gidecem inşallah
Damlacaa Günlük tuttuğumdan not almışım baktım şimdi. 4+2 kese görmüşüz. 4+6 yolk kesesini gördük. Kalp atışını 5+6 da duyduk ama alttna muayene ile duyduk iki gün sonra tekrar gittim 6+1 net şekilde kalp atışını duyduk.
Melekzx Busra_05 yolk kesesini ilk defa burda duydum. Sayende kelime hazneme bir kelime daha eklendi😂
Damlacaa Busra_05 bebek belli olmaz ki tamamen noktacik gibi oluyo tamamen bebek gibi görünümü aldığında 9. Haftadaydik kafası kolu bacağı falan
Busra_05 Damlacaa yolk kesesinin yanında görünüyormus normalde ama yolk kesesi varsa bebekte vardır ama göremiyorum suan dedi
Esraa00 Busra_05 bebeği gördük çok şükür 1.5 cm 2 gram dedi 🥰😇kalp atışı normalde gördü ama pat pat duymak için yarın gitcez inşallah duyarım