Almla Emine003 yokk kız uyumuşum gece uykuları malum haram olunca 🫤🫤🫤ay hadi inşallah bu gece hep gidelim
Emine003 Almla öyle öyle canım alarm gibiyim ben maşallah hergün kaçta yatarsam yatayım 5 de kalkıyorum 😂😂 Allah’ım bi tek dün 10 buçuk ta kalkmışım bir şok oldum bir sevindim anlatamam 🙈🤣 hadi inşallah canım gidek doğurup gelek 😂😂
Almla Emine003 bacım saat bası kalkıyorm bide sanki uyurken su içmişim gibi lavaboya ihtiyaç duyuyorm yataktan inmek ölüm boy kısa olunca bacaklar da kütük gibi şişti eşim diyo paraşütü açma zamann geldi diyo 😂😂😂😂ama koca yatakta agnana agnana da uyuyamıyorum
Almla Emine003 komşum ve kayınvalidem geldi de rüyasında doğuma gidiyor görmüş beni He dedm doğurdum 😂😂😂
Emine003 Almla yaaaa 😂😂😂 Bana da eşim diyo ki vinç lazım canım diyo 🤣🤣güler misin ağlar mısın 🙈 zor yataktan inmesi yatması dönmesi kalkması 🤦 bide çiş muhabbeti var 🙈🙈😂😂 tuvalate zor yetisiyorum bazen 😅
Emine003 Almla günaydın canım tesadüfe bak bende 🙈🙈🤣🤣🤣 ya dün bide o kadar iş yaptım belim felan baya ağrıdı ama uyuyunca geçmiş 😭😭 offff of
kubumom 37+3üm, yalancı sancılarım yavaştan başladı gibi.. bugün yarın gelir diye bekliyorum ama herkes geç doğar o diyolar. 🙄 24 Haziran son gün, daha çok var ama yaaa 😁
Almla Emine003 😂😂😂ay bnde yaaa neyse bıgun de çarşıya çıkıcam Çarşamba günü şehir dışından annem geliyor 😆😆sanki doğurdum da ona birsey alam diye gezcem inşallah doğururum 😝
gulsuayan Almla hiç sorma gören sen daha doğurmadın mı diyor insanlara da ne diyeceğimi şaşırıyorum 😄