Prenssannesii01 İkinci gebeliğim detaylı ultrasonda doktor bebeğimin göbeğinde 3 damar olması gerekirken 2 tane olduğunu yani tek arter tek ven. İkili testim herşey normal çıktı perinotalağa gitmemi söyledi gideceğim başına böyle bi durum gelen var mıdır. Bilgilerinize ihtiyacım var
ipekveatlas Prenssannesii01 benim arkadaşım kızını doğurdu bu şekilde hiç bi sıkıntı yaşamadı ilerde gelisim geriliği olabilir demislerdi olmadı onda
Mel16 Prenssannesii01 bende de aynı problem var ama şimdilik gelişiminde bir gerilik yok takip ediliyor. Ek olarak baska bir sey soylendimi bebeğinize böbrek bağırsak vs ek bulgu?
Mrv_123_bg Prenssannesii01 bendede ayni durum mevcut canim. Herseyimiz normaldi ama 27.haftaya girdigimizde gelisim i yavasladi iki hafta geri suan. Perinotologa gidecegiz tekrardan. İnsallah sağlıkla büyürler.
Neziya12 Prenssannesii01 ilk gebeliyimde benim kızımda da çıktı aynısı çok şükür hiç bir şey çıkmadı Allah ın izniyle bişey olmaz merak etme cnm
Prenssannesii01 Mel16 kadın doğum doktorum başka bi problem görmedim dedi fakat perinatoloğa gitmemi istedi.
2kizanasi Ilk kızımda detaylıda Öyle denmişti sadece kilosu düşük doğdu, başka her hangi bir sorunla karşılaşmadık hatta son haftalara kadar hep haftası önde gidiyordu ama 3 kg doğdu. Şuan 2 yaşında