Rainak Merhabalar. Canim çok sucuklu tost çekiyor. 9 haftalık hamileyim. Sucuğu kayinpederim yapıyor öyle kimyasal şeyler yok içinde. Yesem birsey olur mu ya🥲
Begumergun Rainak ben market sucuğu bile yedim hiç bişey olmadı şükür canın ne çekiyorsa ye tabi abartmadan
yigitinannesiiiii Rainak güzelce pişirdiğin sürece sıkıntı olmaz kuzum Canını istediği şeyden mahrum etme kendini ben bazen sosis felan yemek istiyorum aman bişey olcak diye kafama takmıyorum nefsimi körelticek şekilde güzelce pişirip yiyorum
Sehersudi Rainak bende bol kaşarlı içine ketçap sık ye. Sucuk dokunur. Hiç yemiyorum en salam sucuk o tarz şeyler yemem. Hamilelere dokunuyor hemen. Tavsiye etmem
Rainak Sehersudi artık çok geç yedim bile ama sadece 5 dilimcik. Bide dışarı sucuğu olmadığı için içim daha rahat.
Sehersudi Rainak ay ben de istiyorm ama dokunuyor hemen. Baharatlı şeyler dokunuyor hemen. Çiğköfte filan. Çok güzel ama dokunacağı için uzak duruyorum. Hiç bulantım olmuyor ama onları yiyince bulantım oldu bende bıraktım
Derya Rainak Bu tarz canınız şarküteri ürünleri çekerse yemeden önce iyi güzelce kızartın daha sonra tost yapacaksanız yapın 🌸