Milissy Kubra1235 aynen bende dışarı mi ciksam yatıp dinlensem mi bide bitki çayı kahve falan içsem mi icmesem mi 😃 en iyisi alıyım kucağıma bilgisayarı sezonluk bir diziye başlıyım meyve suyu falan sparis veriyim cikmiyim dışarı yoksa oturup düşünmekten başka bişey yapamicam valla sıkıldım 😃 çok sıkıldım
Kubra1235 Milissy valla en güzeli bende kahve içme şimdilik 😂 nolur nolmaz yada az iç 😅 dizi bakmak en güzeli temzilikte yapamıyoruz 😅
Milissy Kubra1235 ayy evet ev şu an o kadar dağınık geliyor ki deliricem 😃 yapsam sonra aşılamam tutmasa bide kendimi suclarim keşke yatıp dinlenseydim diye hiç bişey yapmıyorum o yüzden 😃 en azından elimden geleni yaptım olmadı derim olmazsa da ahh ahh belirsizlik kadar kötü bişey yok
ElBam Milissy kan pıhtılaşma sorunum var mı bilmiyrz heralde önlem amaçlı verdi canım bnde öyle düşünüyorum
ElBam nnnsss inşallah canım hepimize verir inşallah rabbim. Benim en küçük 16mm en fazla 25mm vardı ve 5 6 tane yumurtam vardı 😳 ona ragmen yaptı 🤷🏻♀️ İnşallah içlerinden biri tutmuştur 🥺
Kubra1235 nnnsss Milissy boşver en güzeli hiç elleme içimiz rahat olur en azından dediğin gibi bende sadece yemek yapıyorum sonra hep dinleniyorum 😅
Kubra1235 nnnsss hayırlısıyla çik inşallah güzel haberler alırsın hiç bir acı olmuyor sonrasında merak etme sadece yanma oluyor biraz ama tabi kişiden kişiye degisedebilir
ElBam nnnsss inşallah benimledir canım. İnşallah hadi hayırlı haberler alırsın inşallah heyecan yapma hemen bitiyor zaten 🥰
ElBam Kubra1235 ya evet kuran okurken tam bitirdim bidaha okucam gttim wc tekrar abdest aldım 😂 bazı günler daha çok bazen bazı günler az oluyor. Ara ara ayakta cok kalırsam aşşafı taraf zonkluyor. Yalnız bnm sağ tarafta kirs olmus inşallah engel değildir 🥺
Milissy Kubra1235 gaz sancısı gaz falan hep erken gebelik belirtisi benim arkadaşim hamile olduğunu bilmiyordu hep bir geğirme ve gaz sancısı vardı daha adeti gecikmemisti gittik test aldık negatif sabah kalktık kan vermeye gittik HCG 72 çıktı 3.5 haftalık hamileydi çok şaşırmıştık
Kubra1235 ElBam değildir inşallah 🥰 belirti aramak istemiyorum ama ister istemez dinliyorum kendimi 😅 kaptırmak ya istemiyorum ama işte elimde değil hamileymisim gibi geziniyorum evde karnımı falan tutuyorum hahaha
Kubra1235 nnnsss oh çok şükür şimdi sıra beklemekte hep dua et canım Allah yardımcımız olsun güzel haberler alalimm 💗
12siradanbiri Kizlar ben de dun başladım gonal f ye dun doktorum yaptı ilk igneyi ,eşim yapacaktı diğerlerini ama bugün göreve gitti kendim nasil yapcam yapabilir miyim siz kendiniz mi yapıyorsunuz igneyi ,
Milissy 12siradanbiri ben kendim yaptim YouTube yapanlarin videoları var aç ordan bakarak yap rahat oluyor