Milissy Kubra1235 olmaz olmaz zaten yarım saat falan dinlendirip kaldırıyorlarmış olucagi varsa her türlü olur içini ferah tut bende pozitif olmaya calisicam elimden geldiğince
Milissy Az önce aşılamamı yaptırdım yatıyorum şu an ağrım var yumurta olan tarafta baskı var geçer heralde hadi hayırlısı Allah’ım
Kubra1235 Milissy inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız 🌸 başka ağrın var mı benim çok gazım oluyor afedersiniz birde karnım sis progestan kullanıyorum sürekli uykum geliyor o yüzden
Aleynaakkis Milissy bir tane olması daha iyi normal döngü de bu şekilde oluyor yumurtalar buyur bir tanesi seçilir diğerleri küçülür, benimde 1 tane büyüdü gonal f 62,5. 10 haziranda aşılama oldum
Milissy Aleynaakkis bende oldum canım az önce hala yatiyorum cikarmadilar daha senin de ağrın oldu mu kasıklarda inşallah hayirli haberler alicaz
nnnsss Aleynaakkis ben de bugün 15.00te olacağım aşılama. Yumurta kaç mm iken çatlatma iğnesi vurdu canım? Bir de iğneden kaç saat sonra aşılama yaptı? Çok heyecanliyim⚘🤲
Aleynaakkis Milissy Evet bazen ufak batmalar bazen de adet sancısı gibi oldu 3. Günüm bugün hala arada agrı giriyor
Milissy Kubra1235 bana işlemden önce tuvalete gir dediler girdim sıkışık yapmadı benim doktor sızlamalar var sadece çıktım şimdi
Milissy Kubra1235 bana 3 günde bir iğne yazdı doktorum 25inde yaptiricam şu an hafif sizi var ama işlemden daha yeni çıktım normal yani hayırlısı canım hadi inşallah pozitif sonuçlar alırız
nnnsss Milissy İnşallah bebeğin seninledir canım ❤🤲 ben de bugün 15.00te olacağım aşılama. Yumurta kaç mm iken çatlatma iğnesi vurdu canım? Bir de iğneden kaç saat sonra aşılama yaptı? Çok heyecanliyim⚘🤲
Milissy Kubra1235 yok valla dün aşılamadan sonra ağrı sızlama oldu biraz şu an bir şey yok sadece su gibi akıntı geldi altıma yaptım sandım gittim üstümu değiştirdim şimdi 😃 her hangi birşey yok olursa zaten gün gün yazicam buraya 2.gun bu gün daha çok erken
bhrey kızlar bende reglı beklıyorum bat 23 aşılama olacağım zeyneo kamilde . Özellikle yapmam gerekn bırsye var mı
ElBam Bnimde aşılamadan snra bugün 7. Günüm. Aranızda aşılamadan snra kan sulandırıcı iğne vurulan var mı ger gün
Milissy ElBam kanda pıhtılaşma sorunu varsa veriliyor diye biliyorum yoksa bile doktorun önlem amaçlı vermiş olabilir
nnnsss ElBam ben de bugün 15.00te olacağım aşılama. Yumurta kaç mm iken çatlatma iğnesi vurdu canım? Bir de iğneden kaç saat sonra aşılama yaptı? Çok heyecanliyim⚘🤲 İnşallah bebeğin seninledir canım benim
ElBam Milissy kan pıhtılaşma sorunum var mı bilmiyrz heralde önlem amaçlı verdi canım bnde öyle düşünüyorum
ElBam nnnsss inşallah canım hepimize verir inşallah rabbim. Benim en küçük 16mm en fazla 25mm vardı ve 5 6 tane yumurtam vardı 😳 ona ragmen yaptı 🤷🏻♀️ İnşallah içlerinden biri tutmuştur 🥺