Minik1Civciv 41 hamile arkadaşımdan ayetel kürsü istiyorum iki kaybım var bilenler vardı 17 ve 7 haftalık tekrar gebelik istiyorum o niyetle okuyup bana dua eder misiniz annelerim 💖 Okuyanlar okudum yazsın sayı toplayayım annişler 💖
Tubiiiiif Okudum bende Rabbim tekrar nasip etsin sana bu sefer sağlıkla al kucağına evladını canım bende zor bir hamilelik geçiyorum 15 haftalık hamileyim banada dua edermisin hayırlısıyla saglıklı kucamı alayım Rabbim evlat acısı göstermesin kimseye
Minik1Civciv Tubiiiiif amin canım benim ederim tabiki Rabbim sana ve tüm hamile olan annelerimin yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim hamile olmak isteyen kim varsa benim gibi canı gönülden isteyen Rabbim hayırlısı ile nasip etsin Sağlıklı hayırlı evlatlar 💖🌸🤲🏼
Minik1Civciv Aras22 Sleepless_Mother Bkrts_irem6513 Lovebabymoom Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden 💖🥰
Minik1Civciv Ruya27 Ugurlu_80 Hayal-123 Rbtnc aslicatkin Bussbusss Moonlight38 Rabbim hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim ♥️
Nurersz Minik1Civciv okudum bende bebeğim rabbim sevindirici haberi tez zamanda nasip etsin aynı üzüntüyü yaşatmasın 💜💜